Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
7.8.2010. @ 20:00h Rijeka @ Night Scooter Meeting->Video + slike 5.str
malaguti:
--- Citat: SPecial - 15 Kolovoz, 2010, 14:28:07 ---Alo Malaguti,daj na PP podatke da te dodam na fejs pa da dogovorimo đir jedan dan. Bude dana kad mi se bas vozi,pa se odem vozit sam. Gust je,ai je bolje kad nas je vise.
--- Kraj citata ---
nemam fejs :laughing9: posaljem ti msn :icon_thumright:
Ivan_drifter:
sljedece godine dok sredim skut dolazim i ja ako ce biti i rulje koja ide iz zg...samo nezz kolko bi nam vremena trebalo i para za juhu:) al dobro....prezivit cemo...a mogli bi i purgeri nes organizirat pa da dodete i vi iz rijeke.. :drunken_smilie:
loris46:
vidio sam danas mirota, marina i jednog decka na sp-u..na grobniku..taman milicajac sa bemveom krenuo na vas..je bila kakva akcija?? :icon_biggrin:
malaguti:
--- Citat: loris46 - 15 Kolovoz, 2010, 18:16:25 ---vidio sam danas mirota, marina i jednog decka na sp-u..na grobniku..taman milicajac sa bemveom krenuo na vas..je bila kakva akcija?? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
netko je naje*** a netko se izvukao :laughing9: neka oni napisu,a ja cu poslje stavit slike sa voznje,bili smo do piste i onda gore do fuzina,lijepa voznja :icon_thumright:
black-rox:
--- Citat: malaguti - 15 Kolovoz, 2010, 20:13:31 --- netko je naje*** a netko se izvukao :laughing9: neka oni napisu,a ja cu poslje stavit slike sa voznje,bili smo do piste i onda gore do fuzina,lijepa voznja :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hrvatska pederska šupina kretenčina mame mu se naj**** pandurske meni je napisao kaznu,ali ne da sam ga zapamtio urezal mi se u pamćenje i ja mu obećajem moj ej sljedeći puta kad ga ulovim na grobniku j#bo je ježa tako ću ga osramotiti da neće g#vn% tu više nikad doć,tablicu sam bacio u tri pizde materine pa nek sad piše g#vn% smeće pandursko naj**** mu se keve............... Slobodno svaki pandur koji ovo čita neka mi popuši kurčinu kad me vidi jer mu ja više stat neću jedino ako me sruši s motora a onda mu obećajem polomit ću mu svaku jebenu kost koju ima na tijelu i da ovo je prijetnja.................
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju