Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
7.8.2010. @ 20:00h Rijeka @ Night Scooter Meeting->Video + slike 5.str
malaguti:
nisam znao da vam je toliki problem slike stavit :laughing9:
i kad je sljedeci meet?
Iwo SR Tuono:
slike budu jer ja sam slagao filmić a fotke su rađene aparatom koji nije kod mene,zato kasnimo s time
Luka 0101:
--- Citat: Marino1907 - 08 Kolovoz, 2010, 23:25:54 ---Da i ja napišem par riječi kao stariji član.
Bio sam u subotu sa dečkima na vožnjici i bilo je baš super i jako kulturno za razliku od otvaranja sezone kada mi se to baš i nije sviđalo ali ovaj put je bilo jako dobro.Vozilo se pristojno,posjetili smo Crikvenicu i Selce pa polako nazad.U Rijeku ponovno nisam išao nego sam na povratku otišao doma,ipak imam ja obaveze ali sve u svemu ocjena 5+ za oraganizaciju i samo tako naprijed.
Možda bi početkom 9 mjeseca trebalo opet tako nešto napravit samo recimo da bude đir,šta ja znam možda Fužine i nazad da se malo vozim kroz Gorski kotar.
Pozdrav svima.
--- Kraj citata ---
ovaj put nije nis opalo sa skutera? :toothy3:
Iwo SR Tuono:
sa VXR-om je baja došao sad :glasses2:
benelli:
svaka čast ivo na meetu,ali kao što rekoh trebao biš nešto organizirati ranije za nas koji imamo 100 i nešto km do rijeke,jer ekipa tu iz novigrada,umaga .... uvjek dođemo a zadnji put i ekipa iz pule nam se pridružila
a šta se tiče ideje od marina1907 je stvarno odlična,to bi bilo gušt onako do fužina,delnica ili tako negdje malo po gorskom kotru,evo jucer ja i tri frenda krenuli ujutro u fužine na fužinsko jezero pa u delnice i onda polako nazad do rijeke,i gore na rupi prešli granicu pa u sloveniju malo,postojna kozina črni kal,kopar i nazad u hr u novigrad,dobro to je malo duža tura napravili smo 450km ali to je bila prava vožnjica
evo ove nedjelje planiramo na grobnik na motohapening....... ivo mogo biš dopalit gore da nešto popimo :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju