Općenito > Maxiskuteri

domet skutera 125 ccm

<< < (8/9) > >>

brijac:
moj zasad ide bez problema,ima 5000km,bilo je i ruta po 300km dnevno...nikad se nije pregrijao

CoK:
nijedan skuter nije napravljen da se rasipa il pregrije il nesto nakon par minuta voznje pod full gasom...iako kreten bi ga drzo full gas 100km

mozes se vozit kolko oces, dok nemoras na benzinsku

JogFromYamaha:
ja ne kuzim ljude koji seru da im se bu skuter pregrijal ako delaju 100km u jednom danu
koji ste vi k**ra* od tjunera ako neznate deti pravu diznu i setup da ne prekuhava.
Daj odi molim te ako ti ne zakuha na 10km onda ni nebu osim ako ne peljes na tekuci vodik

CoK:

--- Citat: JogFromYamaha - 27 Kolovoz, 2010, 22:14:53 ---ja ne kuzim ljude koji seru da im se bu skuter pregrijal ako delaju 100km u jednom danu
koji ste vi k**ra* od tjunera ako neznate deti pravu diznu i setup da ne prekuhava.
Daj odi molim te ako ti ne zakuha na 10km onda ni nebu osim ako ne peljes na tekuci vodik

--- Kraj citata ---
de dobro je

Aleksandar:
ak je motor ispravan napravit ce 500 km u komadu a da se nece pregrijat pa i pod punim gasom.

honda lead 100 4t zračnjak- 58 km pretprošlo ljeto u komadu bez puštanja gasa. nikakav gubitak snage ili pregrijavanja a vani je bilo sigurno više od 30°.

vxr 209 - pun gas zagreb - rijeka nekoliko puta- kakvo pregrijavanje a imao je 2000€ tuning dijelova u sebi ?? ok, bio je LC no svejedno. prodan sa vise od 40.000 km kod mene napravljenih i sa svim dijelovima i i dalje je isao yebački.

ispravan skuter i nis mu nece bit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju