Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoc oko karburatora???
Emperor:
--- Citat: gigo_sf2 - 22 Rujan, 2007, 10:59:16 ---dirao sam i ja taj sarafic za gorivo,pa mi jos curi,i dirao sam taj saraf za gas pa su mi govorili da sam neku iglu iskrivio,jeli ti se gasi skuterkad ga upalis?
--- Kraj citata ---
Pa nije samo sto mi sada u leru radi jace i malo se sam okrece tocak i kako ga vise odvijam slabije se vrti i manje se cuje u leru onda sam ga tako i ostavio samo sto m isada malo jace radi u leru nego obicno i ima jaci start. a za to gorivo neznam sta cu i neznam kako da ga vratim nazad i jel se tako ista sjebalo...
speed:
--- Citat: Emperor - 22 Rujan, 2007, 11:54:14 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 22 Rujan, 2007, 10:59:16 ---dirao sam i ja taj sarafic za gorivo,pa mi jos curi,i dirao sam taj saraf za gas pa su mi govorili da sam neku iglu iskrivio,jeli ti se gasi skuterkad ga upalis?
--- Kraj citata ---
Pa nije samo sto mi sada u leru radi jace i malo se sam okrece tocak i kako ga vise odvijam slabije se vrti i manje se cuje u leru onda sam ga tako i ostavio samo sto m isada malo jace radi u leru nego obicno i ima jaci start. a za to gorivo neznam sta cu i neznam kako da ga vratim nazad i jel se tako ista sjebalo...
--- Kraj citata ---
ajd poslikaj to,nije ti trebalo curit od tuda gorivo
Emperor:
--- Citat: speed - 22 Rujan, 2007, 11:59:16 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Ok pokusat cu slikati ali koliko sam vidio vise ne curi a i malo sam ga zavio udesno ali cini mi se da vise trosi goriva a onaj zlatni saraf sigurna sam da ima jaci start a i da moze imat veci i ja mislim da je taj saraf kao spojen s onom iglicom sto kontrolira gas i ja sam ga znaci sad malo odvijo i on malo jace radi u leru i zavio sam ga de se ne okrece puno tocak na mijestu...i ta sam sarafe nasao kod filtera zraka jer tamo viri karburator i malo dolje u desno je taj plosnati sa strane urezan saraf i malo iznad njega je taj zlatni...
speed:
--- Citat: Emperor - 22 Rujan, 2007, 12:06:51 ---
--- Citat: speed - 22 Rujan, 2007, 11:59:16 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Ok pokusat cu slikati ali koliko sam vidio vise
ne curi a i malo sam ga zavio udesno ali cini mi se da vise trosi goriva a onaj zlatni saraf sigurna sam da ima jaci start a i da moze imat veci i ja mislim da je taj saraf kao spojen s onom iglicom sto kontrolira gas i ja sam ga znaci sad malo odvijo i on malo jace radi u leru i zavio sam ga de se ne okrece puno tocak na mijestu...i ta sam sarafe nasao kod filtera zraka jer tamo viri karburator i malo dolje u desno je taj plosnati sa strane urezan saraf i malo iznad njega je taj zlatni...
--- Kraj citata ---
taj zlatni saraf ti je za stelat ler gas,njega ne moras dirat ako ti skut dobro radi na leru,a ovog plosnatog ako ces izvadit moras dkinuti karb dolje
ivanm:
plosnati šaraf je štelanje zraka na leru, treba ga nekako odvinuti (ja sam uspio malim odvijačem, koji sam zabio u ovaj kosi zarez i malo po malo odvinuo)
kad je vani onda se stegne u škripac lagano, i sa pilom za željezo napravi se žlijeb na glavi poput običnog vijka, da stane normalni odvijač unutra..
onda se može štelati zrak..
francuzi su to nepotrebno zakomplicirali..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju