Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

skuterom 700 km u jednom danu!???

<< < (2/23) > >>

pixa.93:
oooooooo ljepo bome ljepo

Ivan_drifter:
ovako zanimljivost covjek koji je ozbiljan i nesarafi si po motoru svaki dan se bude upustil na takav put znam ih par al mi koji sarafimo  i uvjek mislimo da bu nes riknulo ..nema sanse al svejedno svaka ti cast!!!!

veka84sb:

--- Citat: Ivan_drifter - 22 Srpanj, 2010, 10:37:24 ---ovako zanimljivost covjek koji je ozbiljan i nesarafi si po motoru svaki dan se bude upustil na takav put znam ih par al mi koji sarafimo  i uvjek mislimo da bu nes riknulo ..nema sanse al svejedno svaka ti cast!!!!

--- Kraj citata ---

Jer velikoj vecini koji sarafe vecinom u sljedecih nekoliko stotina km nesta rikne ,otpadne i slicno... serijale su najpouzdanije i najtrajnije!
Svi koji sarafimo radimo to iz gusta nekoga namazati na semaforu da pomisli kako mu skuter ne ide  ;D

Vecina ima pogresnu percepciju o trajanju dijelova i strahuje nepotrebno... Ima klipova i karika koji su umjerenom voznjom dozivjeli i preko 30.000km na skuterima.

walkay:
Svaka cast!  :notworthy:

eladio:
Super  :laughing7: , dobro si to izdrzao   :notworthy:

Mislim da je to bio jedan od najsladjih sladoleda u zadnje vrijeme koje si probao, zar ne?    :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju