Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji sportski auspuh za sr 50 r
roxyy:
--- Citat: igor.sb - 23 Srpanj, 2010, 23:07:10 ---kod nas ne znam jel ima rr-a
rr na sipu je oko 1000kn
a zx u benconiju je 1360kn lol, rr bi bio jos skuplji
--- Kraj citata ---
hh preskup je zx....još ću vidjet....moram vidjet kolike su cijene u danteu u dub......idem ća :skuter11:
Luksy:
--- Citat: igor.sb - 23 Srpanj, 2010, 22:56:43 ---zasto kupovat kod nas kad je vani sve jeftinije pa zx je 800kn
kod nas je 1200+ lol
imas sve sa sipa prek slowridera
sama kvaliteta arrowa je goli k... naspram leovincea, sto se tice pucanja spuha, topa, nosaca i ostalog
tak da post ti nije bas na mjestu
--- Kraj citata ---
ja nisam ima nikakvih problema sa arrowom a znam ih dosta koji su ih takoder imali i niko se nikad nije tuzija da mu je puka ili nesto slicno
i negovorim to bezveze nego iz iskustva jer san ima i zx-a arrow mi je dava puuno bolje performanse a i meni je njegov zvuk bolji od zx-ovog
svak ima svog favorita to je normalno a meni su arrow i reverse best bay :icon_thumright:
EmirF121:
Zašto ne kupiš Yasuni R? Neće li sa tim auspuhom nabolje performanse dobit, izvući maksimum iz serijale?
funkyzg26:
dere se i reverse sam ja neznam jel ovi imaju maknuti tuljak il blokadu u grani ko ja na mom recordu sam meni na ovom videu nije još ler bio dobro poštelan skoro mi se ugasio u jednom trenutku lol
http://img836.imageshack.us/img836/5049/video0044.mp4
funkyzg26:
--- Citat: Luksy - 23 Srpanj, 2010, 23:14:12 ---
ja nisam ima nikakvih problema sa arrowom a znam ih dosta koji su ih takoder imali i niko se nikad nije tuzija da mu je puka ili nesto slicno
i negovorim to bezveze nego iz iskustva jer san ima i zx-a arrow mi je dava puuno bolje performanse a i meni je njegov zvuk bolji od zx-ovog
svak ima svog favorita to je normalno a meni su arrow i reverse best bay :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
best buy je record jel je 50 kn jeftiniji od reversa ,a record je poboljšana verzija reversa i ak pogledate imaju totalno iste grane totalno su isti do slilencera il topa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju