Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji federi na kuplung (bijeli, žuti ili crni)?
igor.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Rujan, 2007, 22:50:28 ---
--- Citat: igor.sb - 20 Rujan, 2007, 22:31:52 ---@roda ako je u pitanju neki spuh ovo ono stavi bijele :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Samo kaj on ima Minarelli, a ne Piaggio pa je pitanje kak bu to radilo.
--- Kraj citata ---
da samo kaj ja imam morini :toothy11:
ja znam da meni sa RR-ovim zutim federima, treslo za popizdit, a zuti leovi su mi tvrđi od zutih malossijevih, i sad imam bijele i taman mi je, sad bi ti ja rekao na koliko mi i hvataju, al kad nemam obrtaljku :toothy11: :toothy11: :dontknow: :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 20 Rujan, 2007, 23:06:52 ---sad bi ti ja rekao na koliko mi i hvataju, al kad nemam obrtaljku :toothy11: :toothy11: :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
A i da imas obrtaljku, ne znaci da bi na tim okretajima hvatali i da je drugacije postelan variomat, da je remen drugi, centralni feder drugi, tezina kuplunga... ;D
Sve ovisi da li variomat pocne zbog svih tih razloga raditi prije nego kuplung zahvati zvono, jer se onda brzina rotacije kuplunga u odnosu na radilicu (sto mjeri obrtaljka) promijeni. Zato nekima kuplung ni sa najtvrdjim federima ne hvata na visokim okretajima.
To je razlog zasto treba federe na kuplungu imati odgovarajuce, a ne pretvrde, jer ne zelis kretati iz "2." brzine nego iz "1."
igor.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Rujan, 2007, 23:30:32 ---
--- Citat: igor.sb - 20 Rujan, 2007, 23:06:52 ---sad bi ti ja rekao na koliko mi i hvataju, al kad nemam obrtaljku :toothy11: :toothy11: :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
A i da imas obrtaljku, ne znaci da bi na tim okretajima hvatali i da je drugacije postelan variomat, da je remen drugi, centralni feder drugi, tezina kuplunga... ;D
--- Kraj citata ---
ma znam, samo bzvz kazem, vise iz sale
...ja bi jako bio sretan da imam obrtaljku :toothy11:
Cruiser:
gdje bi mogao procitati malo o tome kako radi taj kuplung, pokusav si to vizualizirat ali ne kuzim. Skuzio sam foru sa variomatom i kontra federom (centralni) ali mi kuplung i zvono nikak nisu jasni
3alfa3:
--- Citat: Cruiser - 20 Rujan, 2007, 23:46:13 ---gdje bi mogao procitati malo o tome kako radi taj kuplung, pokusav si to vizualizirat ali ne kuzim. Skuzio sam foru sa variomatom i kontra federom (centralni) ali mi kuplung i zvono nikak nisu jasni
--- Kraj citata ---
Motor radi, dajes gas, variomat na radilici se sve brze vrti, a snjim i zadnje polutke jer ih remen pokrece, a na kojima je kuplung koji na sebi ima federe i koji zbog te rotacije pocinju popustati, tj. rastezati se i kuplung se pocinje siriti te u odredjenom trenutku je toliko sirok da sa svoje 3 pakne pocne strugati po zvonu koje do sada miruje jer je zapravo preko getribe spojeno samo na zadnji kotac. Kako je struganje jako, dolazi do okretanja zvona koje pocinje okretati getribu i skuter krece. U trenu kad kuplung prestane proklizavati u zvonu jer je sila kojim djeluje na zvono tolika da se sa zvonom spoji (a i rotacija zvona postane identicna kao i kuplunga) kuplug je gotov sa svojim poslom i daljnje ubrzanje i performanse ovise iskljucivo o sirenju variomata.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju