Tehnički kutak > Injection

Malossi digitronic kit

<< < (2/7) > >>

Iwo SR Tuono:
Dobar izbor ali jos uvijek skup.
Mislim da je preko 200€ + jos treba karb nabavit

npr lijepo bi izgledalo kada bi  se slozio taj polini sport sa glavom od karba,17,5 i svi dijelovi koje imas plus duzi prijenos.

Jedino ce ti potrosnja skocit za 50% a to je nekako najveci problem =/

mene jos uvijek drzi ideja o piaggiu na ditech ramu premda kako svakin danom sam sve stariji to me polako popušta sve =(

ive_91:

--- Citat: B.E.G.A - 20 Srpanj, 2010, 00:04:06 ---Mislim da to nije samo tako. Gdje da nadjem dobrog morinija kojem ne fali dlaka s glave a uz to ima i komplet struju. Izaslo bi me dosta,naravno i ovak je skupo sa tim Malossijevim govnetom al nekak mi se cini puno jednostavnije rijesenje a uz to moj blok ostaje i znam sve o njemu od prvog dana ...

--- Kraj citata ---

ako se ne varam, imam doma komplet instalcije od karba sa đekovima i svime, jedino mislim da nemam sve kutijice tj. komponente (regler ako se ne varam imam, sad neznam za ostalo.)

ali karb na tech blokovima ce uvijek bit slabiji nego na karb blokovima zbog kompresora, ako ga izvadis imas ogromnu rupu, i opet nemas postene radilice za kupit, sa karb blokovima rijesis sve brige..

B.E.G.A:

--- Citat: ive_91 - 20 Srpanj, 2010, 02:21:07 ---

ako se ne varam, imam doma komplet instalcije od karba sa đekovima i svime, jedino mislim da nemam sve kutijice tj. komponente (regler ako se ne varam imam, sad neznam za ostalo.)

ali karb na tech blokovima ce uvijek bit slabiji nego na karb blokovima zbog kompresora, ako ga izvadis imas ogromnu rupu, i opet nemas postene radilice za kupit, sa karb blokovima rijesis sve brige..

--- Kraj citata ---

Istina.
Koliko se uopce krecu cijene morinija sa strujom?

Iwo SR Tuono:
kako nema poštene radilice, svaka mu je poštena jer morini radilica ide u morini blok od ditecha,znači bez problema možda nabavit HPC radilicu i složit unutra

tamo na slici digitronica je čep koji se stavi umjesto kompresora tako da je to vrtloženje smjese u toj rupi riješeno i to je otprilike to.
Mislim da snaga nebi trebala odstupat nikako

Daci:
u svakom slučaju je bolje nabavit mašinu cijelu...e sad kad se radi tako nešto onda je po meni bolje stavit piaggio jer ide relativno lako (uz malo preinaka) gorea puno bolji je za tuning ..tj ima a više dijelova....na morinia možeš stavit kiteve sa minarellia samo bi moro stvit igličasti drugi ....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju