Tehnički kutak > Injection
kompresor
Daci:
nećeš niš postić okretanjem karike ....karika se troši ravnomjerno i ogore i dole ....i malo bolje pogledaj nema za kupit dijelova za kompresor ...možeš ga samo kupit cijeloga...da se bar može kupit karika posebno....ja sam nosio da mi lik napravi kariku ..al nemre jer nema tak malog materijala da napravi...jednostavno moraš novi kupit
Iwo SR Tuono:
Tehnicki mi bi mogli ekipi sa peugeot blokova skidat kompresore =P
moj ima blizu 30000 i mislim da bi se popravilo stanje kad bi stavio neki sa recimo 5000km =)
Zeljac:
ja sam samo okreno kariku bio prije i sve pet opet mi dura mada sam kupio drugi jel nisam znaoo za tu kariku i da se to uopce moze rastavit i zaokreno i sad imam 2 kompresora jedan ovak i rezervu :toothy11: :toothy11:
ive_91:
a di ce se ta karika potrosit, nit ima velik hod, nit ima opterecenje... i jos je u ulju i hladi se.. prije da bi se nepovratni ventil sjeb. nego karika.
Daci:
pa meni se potrošila karika...kad sam stavio novi kompresor motro se bio preporodio....
iwo...john sa scooterfreaksa je pprobo sa kompresorom od peugeota i motor upali i radi na leru al trokira kad mu daš gas ...al mislim da bi se mogla iskoristit karika ak je klipić iste veličine...treba vidjet
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju