Tehnički kutak > Tehnička pitanja
speedfight2 gianelli +malossi
pralas:
bolje je staviti shot i vario :icon_thumright:
formoz:
--- Citat: ivan pralas - 18 Srpanj, 2010, 20:57:01 ---bolje je staviti shot i vario :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ali polovni su, nezz stanje variomata
koliko vrijedi ovaj auspuh sam- polovan, kako se krece cijena
pralas:
--- Citat: formoz - 19 Srpanj, 2010, 18:26:00 ---ali polovni su, nezz stanje variomata
koliko vrijedi ovaj auspuh sam- polovan, kako se krece cijena
--- Kraj citata ---
nema veze sto su polovni,oni ce istu snagu dati ko da su novi(naravno ako spuh nije ostecen)
shot je dosta skup spuh,a sad ovisi kakvo je stanje i to....
formoz:
--- Citat: ivan pralas - 19 Srpanj, 2010, 20:11:41 ---nema veze sto su polovni,oni ce istu snagu dati ko da su novi(naravno ako spuh nije ostecen)
shot je dosta skup spuh,a sad ovisi kakvo je stanje i to....
--- Kraj citata ---
e prodavac mi kaze da imaju neka tri valjka u variomatu koja se mogu rasklapat te se tako moze namjestat variomat po volji ( prvi put cujem ??? ) te da je on veci i tezi od serijskog kad ih usporedis ali da su opcenito izgledom slicni, a za spulju veli da je tamnosivi prigusivac i da je karbon a da je ostatak kao kromiran i da se ne vide varovi jer je obojen tom krom bojom, po mojim pretpostavkama to je gianelli extra, e sad valja li stavit njega na serijalu sa tim svemirskim malossi variomatom
pralas:
--- Citat: formoz - 19 Srpanj, 2010, 21:07:11 ---
e prodavac mi kaze da imaju neka tri valjka u variomatu koja se mogu rasklapat te se tako moze namjestat variomat po volji ( prvi put cujem ??? ) te da je on veci i tezi od serijskog kad ih usporedis ali da su opcenito izgledom slicni, a za spulju veli da je tamnosivi prigusivac i da je karbon a da je ostatak kao kromiran i da se ne vide varovi jer je obojen tom krom bojom, po mojim pretpostavkama to je gianelli extra, e sad valja li stavit njega na serijalu sa tim svemirskim malossi variomatom
--- Kraj citata ---
to je gianelli extra chrom...ja ga osobno imam na skutu i super je :icon_thumright:odlican je za serijalu i za base kit :)
a za taj vario,najvjerojatnije je mislio na slidere(klizace na variu),i kad se podigne taj poklopac da se rolice mogu kombinirati drugo mi nista ne ulazi u glavu ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju