Ostalo > Motocikli

Honda crm125- info (hitno)

<< < (4/4)

devil_ma-yela:
jbt, pa šta je problem upalit motor? upali pa vidi kak se ponaša ili ne pali? ako ne pali, još jedan problem više...

daj ga poslikaj ako hoćeš procjenu od forumaša! jer na temelju tvojih postova se ne može procijeniti...

luna500rr:
Ako je toliko star i izvozen full cross nevrjedi, trebat ce i specijalu, samo za info solidan klip za to cudo je 800-1000kn, jos plastike, pa suskanje, tko zna kakav mu je ovjes, jesu zdrave felge, lanac...
Kisa svoje radi kao i sunce, ako ces to uzimat daj mu upola manje para

wonderkid:
ako ne upali motor ja mu nebi dao ni 2k kn

nik91:

--- Citat: Honda x8-rs - 23 Srpanj, 2010, 19:26:27 ---Motor je ipak honda crm 125...potrebno ga je uređivat... treba mu ofarbat sve i napravit jedan servis na njemu... to radim ja sam... nego me zanima... motor stoji 2 godine na kiši, suncu, zimi... tj na otvorenom.. šta bi moglo njemu bit?? je moguće da su zapekle karike i to?? da treba novi klip???? da treba brusit cilindar ili nešto tako?? jer motor izgleda dobro... malo je orusan i puknjena mu je jedna plastika... želio bi ga farbat i sve tako... koliko bi me došlo upisati u papire drugu boju i kako sve to napravit?? ima 100% netko ko se imalo razumije... svaka riječ i svaki odgovor mi puno znači... i da naravno se isplati to uzimat i za koje pare? jer takvi motori sređeni onako srednje se prodaju po 15 000 kn... pa zato pitam...

--- Kraj citata ---

dosta sam ti već rekel na pp,pa bi se tu samo nadovezal,,ako već misliš sređivati izgled nemoj ga ni pomišljati farbati jer ti se farba bude napuhnula i oljuštila,nego kupi nove plastike i naljepnice da izgleda kak treba???!?!?!?

jesi ga možda već kupil??

Honda x8-rs:
ne nisam ga još kupio jer mi starci nešt sad pi... al opet nadam se da ću uspijet nagovorit... glavni prob. je zato jer mi ima jedan frend takav motor isti... i ide mu 150 km/h al nije top brzina... nema kita samo je skinuo sve blokade i promijenio spuh... a ovaj već to i ima.. pa tako da mi sad starci ne žele pustit da uzmem taj motor... jer da je prejak itd itd...  :sad3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju