Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Čakovec - Forumski izlet,rostilj itd....
Benjamin:
A i ja sam sretan da je moj stalker izdrzao sve to...sad sam siguran da sam ja svoj dio posla dobro odradio...sad je samo pitanje vremena kolko ce materijal izdrzati....
greenlite:
drago mi je da ste stigli, šteta samo što nas nije bilo više, da smo znali da su utrke quadova možda bi se i sa vama uputili tko zna. Robert svaka čast, pravi naš fotoreporter. 15 slika u sekundi - dobar fotić :icon_thumright:, meni je najzanimljivije bilo na trki klase r1 i r3. Onaj dečko mislim da se preziva Kolak, kako je letio preko runnera, na početku utrke kad su se pripremali za start, dečki znaju o čemu govorim. vozio po prvome pa malo žešće opalio po kočnici i paf. osramotio se di nije trebao, joj da sam to snimao.
Benjamin si pogledao cd?
Možemo se dogovoriti za sljedeću utrku koja je po rasporedu pa da odemo grupno na đir
5 min kasnije kak smo se vozili van čakovca po magistrali neki lik zabio se u stup. Bilo je danas pun ku*** motorista na cesti pa se nešto očito moralo dogoditi, lijepo vrijeme, vikend i eto ti...
pozdrav ekipi...
Benjamin:
NIsam jos pogledao budem tokomveceri ili sutra.ti mi uglavnom ovo posalji.najbolje da uplodas na rapidshare pa si ja samo kinem.tako ide najbrze.
Da pokraj nas je proslo jedno 20 motora na putu kuci i kroz cakovec.
A kolak dobar je decko a malo se zaracunao kolko da stisne kocnicu ili ga je guma iznenadila kak drzi.. :toothy12:
A na kraju mu se rasipao amortizer.Malossi RS24 puko po pola i opruga iskocila na stazi...
popovec:
a sad mi je žao a bolje da nisam iso jer nisam bio u stanju vozizi na tak duge relacije....drugi put ak bog da idem i ja...ocekujem slike i filmice cim prije....
Benjamin:
e da i nema vise trka odnosn oima ali je sljedeca u puli a to nam je ipak malo predaleko.... :toothy9:
tako da je ove godine za mene sezona trka zavrsila...jedino ako neki meet napravimo jos....
sad bi fakat mogli zapaliti na jedan izlet i rotilj napraviti i tako....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju