Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Čakovec - Forumski izlet,rostilj itd....

<< < (13/22) > >>

zaprudanec:
Ostalo je za dogovoriti:
ko nosi izletnički frižider
ko nosi čaše
ko nosi pribor za jelo
ko piće
ko klopu
ko slatko
pa kaficu
ležaljke
...

robert:
jeli to vic ili mislis ozbiljno?
mi neidemo na jadran nego u cakovec na utrke!
nek svako po svome ponese sto mu treba i ok!

Benjamin:
E ovak kaj se klope tice

Ja sad neznam ali mislim da nam je mozda najbolje da ponesemo vise manje sa sobom.

Necemo rostiljati ali onak salamu sir i te gluposti da imamo nes za gablec.To nam je najjeftinije.Jel neznam kak ce tam s klopom biti vjerojatno ce biti cevapa i to.

Neznam vi predlozite.Ja si neki ja si dva tri sendvica sigurno nosim i za piti kaj treba jel mi se neda kupovati 0.5l za 10kn tamo.A popit cu cijelu cisternu fala bogu.

Jel smo se sada sve dogovorili?ili mso nekaj izostavili.

Benjamin:
1.Benjamin
2.Robert
3.zaprudanec
4.Mr J - upitno
5.Ide jos jedan moj frend s Leonardom

A di je nas Eladio nista se ne javlja....mogao bi i on s nama bilo bi uredu.....

X-Thug:

--- Citat: Benjamin - 21 Rujan, 2007, 23:35:18 ---E ovak kaj se klope tice

Ja sad neznam ali mislim da nam je mozda najbolje da ponesemo vise manje sa sobom.

Necemo rostiljati ali onak salamu sir i te gluposti da imamo nes za gablec.To nam je najjeftinije.Jel neznam kak ce tam s klopom biti vjerojatno ce biti cevapa i to.

Neznam vi predlozite.Ja si neki ja si dva tri sendvica sigurno nosim i za piti kaj treba jel mi se neda kupovati 0.5l za 10kn tamo.A popit cu cijelu cisternu fala bogu.

Jel smo se sada sve dogovorili?ili mso nekaj izostavili.

--- Kraj citata ---
uzmete gornji dio gradela,par babulja poslažete u krug i eto,kobasice 4 komada 15 kn ili koliko,štruca kruva 6 kn i sve 5,i bačvicu pive/rakije oko pasa i spreman si

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju