Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Čakovec - Forumski izlet,rostilj itd....
Mr J:
--- Citat: Benjamin - 21 Rujan, 2007, 11:38:04 ---Evo ja sam upravo u policijskoj upravi u hainclovoj i rijesavam registraciju tako da mogu u cakovec u nedjelju.umirem od dosade vec stojim sat i pol u redu s jos 5685 drugih osoba.nemojte zeznuti sad pa da nejdemo.
--- Kraj citata ---
zato sam ja isao rano ujutro i uzeo broj i onda odvezao pilu na tehnicki, vratio se na policiju i pricekao 20ak min i sve rijesio :icon_thumright:
greenlite:
ajde benjo ako ti rikne možeš skuter ostaviti kod mene. A kaj vi mislite kak je bilo mojemu frendu dok je išao k vama sa srkom.Skuter ima 40000km i već neznam koji kit, ubiti skuter je više na servisu nego na vožnji, e to je rizik.Ajde spremite se pa se dokotrljajte :happy6: :happy6: :happy6:
zaprudanec:
Ostaje samo da se dogovorimo za mjesto i vrijeme sastanka od kuda krećemo. Ja krećem iz španskog.
robert:
--- Citat: zaprudanec - 21 Rujan, 2007, 16:58:29 ---Ostaje samo da se dogovorimo za mjesto i vrijeme sastanka od kuda krećemo. Ja krećem iz španskog.
--- Kraj citata ---
ja mislim da bi opet najbolje bilo da se sastanemo pred san antoniom u sesvetama!
za vrjeme nek kazu drugi!
greenlite:
pogledajte kad utrka počne, ako čete voziti 60-70kmh treba vam negde oko sat i 45min
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju