Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Susret forumaša...
Genesis051:
Tja... vidim, morat ću uzet kćer za društvo i provozit se...
Istina, nitko ne zna kakvo će vrijeme za 10 dana, možda se i ja predomislim, ako bude :kisa: ili (jako) hladno...
r.e.!:
kod mene su jutarnje temperature već počele biti oko nule, pa nisam siguran, još... :dontknow:
Genesis051:
Ma to je O.K. 8) Tebi dam ispričnicu odmah... meni je u 8. mjesecu hladno, kad samo pomislim od kuda si :happy6:
Ne sjećam se točno, ali (ako se ne varam) zadnji vikend u 2. mjesecu je rezerviran za moto susret vlasnika BMW motora (koji se, s vremenom, proširio na vlasnike bilo kojih drugih marki) negdje u Austriji ...
Volio bi čuti njihovu definiciju hladnog vremena za putovat motorom :toothy3: :toothy3: :toothy3:
Dobro sad... to su ekstremisti...ali ipak...
r.e.!:
Ma ne smeta mi niska temperatura koliko ova magluština. Jednostavno, ne volim voziti kada nema sunca, a kako moram krenuti bar u 06.00, magla mi je neizostavan pratilac, ako idem na Žutu Lokvu.
Imam i soluciju da idem duljim putem preko Karlobaga. Još ću vidjeti, jer moram naći i mjesto za prespavati...uglavnom još ću javiti.
r.e.!:
Unatoč najozbiljnijoj namjeri da u subotu dođem na Grobnik, moram odustati. Jučer su me tako sastavila leđa da jedva hodam a vožnja na motoru do Grobnika sada je samo utopija. :dontknow:
Stare rane javljaju se kada najmanje to očekuješ :crybaby2: :sad149: :sad147:
Svima ostalima želim :occasion14: :zivili: :klopa: :cice: :gitara: :biker: :hbusa: :icon_thumleft:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju