Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Susret forumaša...
eladio:
--- Citat: oxio - 01 Rujan, 2006, 13:06:15 ---Nego kakav je plan recimo oćemo se nać u subotu u neku uru, roštiljat, ispijat pivu do kasno u noć ili?
Ima ko kakvu lokaciju za spavanje u rjeci? :icon_biggrin:
Ono ostali bi subotu spavali i sutra doma :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
to je odlično pitanje.. naime ja neznam bas nekoga niti sam imam mjesta da ikome mogu nesto ponuditi.. hm.. mozda bi mogao pitat frenda za koje mjesto, ali nemogu garantirat nista.. hm.. a treba nam jos mjesta :redface:
Genesis051:
Ajd' i jedan prijedlog... fiksna destinacija... bez obzira na dan (ako ne bude subotu, dođem dan poslije)...
I ja bi se pojavio, ako mi posao dozvoli... :hello:
eladio:
--- Citat: Genesis051 - 01 Rujan, 2006, 18:11:36 ---Ajd' i jedan prijedlog... fiksna destinacija... bez obzira na dan (ako ne bude subotu, dođem dan poslije)...
I ja bi se pojavio, ako mi posao dozvoli... :hello:
--- Kraj citata ---
super :)
..daj prijedlog fixne destinacije... za pocetak , mozda najbolje kafic u konzumu koji je odmah na zaobilaznici i znat ce ga naci i oni koji nisu iz rijeke :dontknow:
oxio:
E da ja nemam pojma ništa po rjeci al ono baš ništa mislim ić auto putem pa sad šta mi je činit kad siđem s auto puta :icon_biggrin:
E ono tribali bi se nać negdi i da triba se dogovorit oko gradela.
Bilo bi dobro kad bi neko u rjeci uzea sve šta triba pa kako ko dođe nek da lovu ili možda da svak ponese koliko misli da će mu bit dosta?
corky:
Svakako računali smo oxi ,dado i nike kad bi išli motorom (autom iz principa neću) troškovi goriva su mi Ri - St su meni cca 600,00 kn plus piće večera itd izlazi 1000,00 kn a toliko nemogu sada da se ispružim :sad1: :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju