Ostalo > Svijet računala i mobitela
Ukradena mi n95, lociranje?
tonni17runner:
aj da i ja nesta kazem...moj su trazili...
policija je dosla kuci popisali su sve o mobu- tj model,onaj braj i ta sra***...i otisli
fura je u tom da moras imat nekoga ko ce tu potragu pogurat jer se to policiji radi obicnog seljaka neda raditi.. i mob ti mora biti u vrijednosti 1000 kn ispod netraze...
mislim da te nista nekosta da prijavis mob...
te-te-ac:
nemas skupi mob .. i nemas problema :toothy12:
Tadr3:
ne brini, prijavis da je mob ukraden i oni ce ga nac kad tad.... meni su dosli doma i rekli da koristim ukraden mob i oduzeli ga. haha... kupio ga normalno preko oglasnika. ode mojih 300kuna. mob je bio nokia 5310.
mogu oni njega nac, jel dok se zove opreko ukradenog moba vidi se broj s kojeg se zove i serijski broj moba. frendu su isto tak nasli mob al je problem locirat lika jel mogu samo znat kod kog je mob samo ak je registriran u imeniku.. +club i ta sranja...
sretno s pronalaskom
Iwo SR Tuono:
ako je pravi lopov promjenit će IMEI i ajmo dalje
al policija uglavnom ne kreće u potragu osim ako nemaš čovjeka unutra da pogura istragu
mojoj sestri ukrani n70 koja je u to vrijeme vrijedila ko danas N95, nikad ništa od tog moba :angry7:
sule:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 18 Srpanj, 2010, 19:19:58 ---ako je pravi lopov promjenit će IMEI i ajmo dalje
--- Kraj citata ---
potpis
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju