Tehnički kutak > Tehnička pitanja

runner sp50 vilice prednje

(1/8) > >>

zokizo:
pozdrav imam pitanje

oznacio sam na slici sta mi je ispalo iz amortizera,tj sta se desilo sa amortizerom (prednji ljevi)
dali samo da to vratim natrag odakle je ispalo ili je potrebno mijenjati sve,
znam da amortizeri nisu bas za zajebanciju pa me zanima sta da radim??

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

gokiSP:
Ispao ti je semering, osigurač i brisač. Treba sve vratit nazad, s tim da se pazi kako se vraća osigurač, i treba staviti novi semering. A ni mast nova ne bi škodila.

zokizo:

--- Citat: gokiSP - 17 Srpanj, 2010, 15:23:33 ---Ispao ti je semering, osigurač i brisač. Treba sve vratit nazad, s tim da se pazi kako se vraća osigurač, i treba staviti novi semering. A ni mast nova ne bi škodila.

--- Kraj citata ---

nisam proucavao ispalo mi maloprije  to je sve ostalo na vilicama?? sta si spomenuo, samo trebam vratit na mjesto ? i onda ce biti ok

kazem nebi se bas zajebavao sa vilicama da negdje u djiru ne odletim di nebi trebao, znaci nije neki veliki i komplicirani kvar???

gokiSP:
Pa i je i nije. Sad ti taj štap stoji na samo jednom osiguraču. Trebao bi skinuti vilicu i onda to posložit natrag, jer osigurač treba pravilno vratiti u njegov kanal, a prije njegovog kanala ima još jedan kanal. Teško je to ovako objasniti.

zokizo:
jeli osigurac onaj kao neki feder koji ide oko amortizera tj sipke po kojoj sve to klizi?
malo gledao sad ali nisam skuzio gdje taj "feder" ide

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju