Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Rijeka @ Night Scooter Meet vol.2 -> kraj 7mj možda?!

(1/6) > >>

Iwo SR Tuono:
Još se nisu dojmovi smirili a novi meet je pred vratima yea :D

Trenutno se u Rijeci organizira novi meet, dogovor datuma je u toku da se opet uspijemo svi skupiti (ili bar velika većina nas).

SPecial i još neki sa foruma su bili na prošlom meetu pa mogu posvjedočiti da je bilo super, a ovaj put možda produljimo u nekom od Riječkih klubova  :glasses9:
Naravno za one koji ne moraju doma u 3 ujutro  :drunken_smilie: :drunken_smilie:

Ovdje ću bacati news feedsa ostalih foruma i face-a a vi komentirajte  :headbang: :headbang: :icon_thumright:

Luka 0101:
daj za nas neke iz zagreba i daljnjih krajeva organiziraj neki sator ili vrecu za spavanje... jer bi bila muka vracat se u pol noci

klembic:

--- Citat: Luka 0101 - 17 Srpanj, 2010, 13:37:30 ---daj za nas neke iz zagreba i daljnjih krajeva organiziraj neki sator ili vrecu za spavanje... jer bi bila muka vracat se u pol noci

--- Kraj citata ---
daj daj dosli frendovi iz zg sljedeci dan, lipo smo se napili i oni spavali na plazi xD

Luka 0101:
:)

burekdiller:
nista spavat cemo na klupicama il na plazi,iwo znas da sam ja uvijek za iako mi je motor unisten doc cu ja sa necim na dva kotaca ne brini  ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju