Tehnički kutak > Tehnička pitanja
kvačilo runner
nostra:
stavio danas novo kvačilo-zamjensko od rms-a jer mi se staro razletilo...uglavnom zvono je ostalo staro,federi na kvačilu su ostavljeni oni sivi...kod kretanja mi dosta onako struže u zvonu ili po zvonu-osjeti se taj neugodan zvuk...jel to normalno dok se te lamele i zvono ne prilagode jedno drugom ili nešto ne štima???
još jedna stvar,ranije sam na kvačilu imao žute federe što se dobiju sa zx-om...je treba ponovno takve stavljati ili su ovi serijski dovoljne tvrdoće...
setup je:
tp trophy
yasuni r
multivar
malosieve lamele usisne
dellorto 17.5
red sponge
polinijev plavi feder centralni sa torsion controlom
malosiev sekundar getribe
hvala na pomoći...
ivanm:
stavi tvrđe federe, one koji rade dobro sa auspuhom...
nostra:
--- Citat: ivanm - 17 Srpanj, 2010, 11:44:34 ---stavi tvrđe federe, one koji rade dobro sa auspuhom...
--- Kraj citata ---
koji bi to bili federi???
i zanima me to struganje unutar dekla baš se od zvona osjeti vrlo neugodan zvuk...jel to normalno ili???
gokiSP:
nije normalno. Ako ti se staro kvačilo razletilo, onda je i zvono deformiralo. Promjeni zvono prije nego ti unisti kvačilo, i jo štošta.
nostra:
--- Citat: gokiSP - 17 Srpanj, 2010, 11:48:40 ---nije normalno. Ako ti se staro kvačilo razletilo, onda je i zvono deformiralo. Promjeni zvono prije nego ti unisti kvačilo, i jo štošta.
--- Kraj citata ---
zvono je pregledano nigdje vidljivog oštećenja nema...kod recimo cca 30kmh kroz ubrzanje se osjeti taj zvuk kao da ruži i onda nakon cca 50 kmh taj zvuk prestane...
dobro provozao sam se samo nekih 500m...tako da performanse nisam pravo ni vidio...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju