Tehnički kutak > Tehnička pitanja
NRG POWER PREGRIJAVA SE FULL BRZO
Disha:
pozz ljudi imam nrg powera i nonstop mi se pregrijava prvo sam bio u mehanicara i on mi je "popravio" to i nakon nekog vremena se ponovo poceo pregrijavat.
Kad vozim ono na pola gasa ima 6 crtica i to je to al kad dam full gas i ako je npr uzbrdica odma se na max zagrije ...Motor ima samo auspuh TT ...
bilo kakva pomoc je odl :)
Drnda:
najvjerojatnije je dizna ostala serijska, promijeni je sto prije, tj ne vozi ga dok ne promjenis da nebi zacvikao skut od pregrijavanja, jer onda ces imati troska da zaboli te glava, a jedna dizna je 15 kn
Disha:
--- Citat: Drnda-1 - 16 Srpanj, 2010, 13:12:40 ---najvjerojatnije je dizna ostala serijska, promijeni je sto prije, tj ne vozi ga dok ne promjenis da nebi zacvikao skut od pregrijavanja, jer onda ces imati troska da zaboli te glava, a jedna dizna je 15 kn
--- Kraj citata ---
ok hvala ;) pokusat cu s time
JogFromYamaha:
vjerojatno samo zbog premale dizne, daj pogle dali ti mikroremen ok da ti nije skocio ili proklizava
Drnda:
--- Citat: JogFromYamaha - 16 Srpanj, 2010, 14:54:30 ---vjerojatno samo zbog premale dizne, daj pogle dali ti mikroremen ok da ti nije skocio ili proklizava
--- Kraj citata ---
ti isto imas prejebene izjave.. de poliraj plastike...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju