Tehnički kutak > Tuning skutera

Mjesanje rolica

<< < (2/3) > >>

Mr J:
stavi 4.7gr

NEOs:
Ta kombinacija koja je sada je sa najmeksom centralnom oprugom (serijska stara) ako mi budu preteske ove od 4.7 budem stavio malossi bijelu koja je malo tvrdja tako da bi to trebalo biti ok.

igor.sb:

--- Citat: NEOs - 19 Rujan, 2007, 17:11:14 ---Ta kombinacija koja je sada je sa najmeksom centralnom oprugom (serijska stara) ako mi budu preteske ove od 4.7 budem stavio malossi bijelu koja je malo tvrdja tako da bi to trebalo biti ok.

--- Kraj citata ---

jesi siguran da je bijeli tvrđi, kod mene je meksi od seriskog

NEOs:

--- Citat: igor.sb - 19 Rujan, 2007, 17:16:22 ---
--- Citat: NEOs - 19 Rujan, 2007, 17:11:14 ---Ta kombinacija koja je sada je sa najmeksom centralnom oprugom (serijska stara) ako mi budu preteske ove od 4.7 budem stavio malossi bijelu koja je malo tvrdja tako da bi to trebalo biti ok.

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Imam stari serijski hrdjavi koji je jako puno presao i jako je mekas. Sa 1 rukom se stisne skroz, dok malossi bijeli treba sa obe ruke stisnuti.

igor.sb:

--- Citat: NEOs - 19 Rujan, 2007, 17:25:53 ---
--- Citat: igor.sb - 19 Rujan, 2007, 17:16:22 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Imam stari serijski hrdjavi koji je jako puno presao i jako je mekas. Sa 1 rukom se stisne skroz, dok malossi bijeli treba sa obe ruke stisnuti.

--- Kraj citata ---

a to je onda druga stvar  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju