Tehnički kutak > Injection

novi lezajevi na radilici i opet ima lufta

(1/3) > >>

Zeljac:
ovako stavim nove lezajeve i opet kad stavim ima lufta a ja mislim da je se poderalo ono tam dje dolazi lezaj na radilicu do kraja a sta je najbolje radilica nema lufta ni nis neg je to poderano sta napravit ????????''

CoK:
Ako idu u blok samo grijanjem bloka, blok je dobar

Ako ide na radilicu samo grijanjem/hlađenjem radilice/lezaja  radilica je dobra

Postoji mogucnost da su lezajevi, iako novi, ''neispravni''

Postoji mogucnost da je na kriv naci namontirano

Postoji mogucnost da je sve u ''toleranciji''

nekad novi lezaj zuji kad ga zavrtis (C lezajevi) ali cim dođe u kontakt sa nekom tekucinom (ulje, benzin, pljuvacka  ;D ) ne zuji jer se popuni taj prostor između kuglica i kaveza lezaja, odnosno samog lezaja

:dontknow:

LukyGS:

--- Citat: Zeljac - 15 Srpanj, 2010, 18:51:16 ---ovako stavim nove lezajeve i opet kad stavim ima lufta a ja mislim da je se poderalo ono tam dje dolazi lezaj na radilicu do kraja a sta je najbolje radilica nema lufta ni nis neg je to poderano sta napravit ????????''

--- Kraj citata ---

Trebao si odnjeti nekom ko ima prešu da ti to fino upreša bez zaleđivanja i grijanja samo na prešu nabije ležajeve u blok i stavi radilicu u blok sve zajedno stisne i vidit ceš da nema ni malo lufta!.

Zeljac:
hhahah decki sve znam pa nije mi prvi put da to radim ali imam lufta na radilici jel kuzite na osovini koda je poderana

CoK:
nevalja na presu  :dontknow:

@ Zeljac - kako si se samo slatko nasmijao  ;D

ne kazem da neznas, ali zalomi se

ako si uvjeren da je u radilici problem zamjeni je...zadnji put kad si mjenjao jeli bilo lufta?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju