Tehnički kutak > Injection
novi lezajevi na radilici i opet ima lufta
Zeljac:
ovako stavim nove lezajeve i opet kad stavim ima lufta a ja mislim da je se poderalo ono tam dje dolazi lezaj na radilicu do kraja a sta je najbolje radilica nema lufta ni nis neg je to poderano sta napravit ????????''
CoK:
Ako idu u blok samo grijanjem bloka, blok je dobar
Ako ide na radilicu samo grijanjem/hlađenjem radilice/lezaja radilica je dobra
Postoji mogucnost da su lezajevi, iako novi, ''neispravni''
Postoji mogucnost da je na kriv naci namontirano
Postoji mogucnost da je sve u ''toleranciji''
nekad novi lezaj zuji kad ga zavrtis (C lezajevi) ali cim dođe u kontakt sa nekom tekucinom (ulje, benzin, pljuvacka ;D ) ne zuji jer se popuni taj prostor između kuglica i kaveza lezaja, odnosno samog lezaja
:dontknow:
LukyGS:
--- Citat: Zeljac - 15 Srpanj, 2010, 18:51:16 ---ovako stavim nove lezajeve i opet kad stavim ima lufta a ja mislim da je se poderalo ono tam dje dolazi lezaj na radilicu do kraja a sta je najbolje radilica nema lufta ni nis neg je to poderano sta napravit ????????''
--- Kraj citata ---
Trebao si odnjeti nekom ko ima prešu da ti to fino upreša bez zaleđivanja i grijanja samo na prešu nabije ležajeve u blok i stavi radilicu u blok sve zajedno stisne i vidit ceš da nema ni malo lufta!.
Zeljac:
hhahah decki sve znam pa nije mi prvi put da to radim ali imam lufta na radilici jel kuzite na osovini koda je poderana
CoK:
nevalja na presu :dontknow:
@ Zeljac - kako si se samo slatko nasmijao ;D
ne kazem da neznas, ali zalomi se
ako si uvjeren da je u radilici problem zamjeni je...zadnji put kad si mjenjao jeli bilo lufta?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju