Ostalo > Svijet računala i mobitela

komp se gasi

<< < (2/8) > >>

Aerox007:

--- Citat: gigo_sf2 - 15 Srpanj, 2010, 14:25:35 ---sta treba da radim,da uperim onaj kucni ventilator prema njemu
 :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

to i ja sad trenutno imam, to ti je pametna idejja :icon_thumright:

..::IVKULJA::..:
hladjenje tekucim dusikom :)

KEEWAY:
to se i meni dešavalo, pogledaj ventilator procesora, ja kad sam čistio komp zaboravio sam priključit vent i nakon 10-15 min se isključio

Iwo SR Tuono:
uglavnom svaki kompjuter novije generacije ima zaštitu od pregrijavanja

pošto kod igranja igrica sve radi pun gas potrebno ti je i dobro hlađenje kako komponenti tako i napajanja, pa malo pogledaj ako ventilator na napajanju vrti i ovo ostalo počisti od prašine i ako ništa nemoš drugo smislit onda uperi taj kućni ventilator, to je dobro rješenje za ništa para, uglavnom pregrijava ti se komp B)

NeoDJW:
Nitko nikakav konkretan odgovor da bi dao, svi seru a niko pojma nema.... znaci fino otvoris lijevu stranicu kompa i skines hladnjak od proca... odes u hgspot,vemil,fenkis bilo sta i kupis pastu za procesor ( termovodljiva pasta ) , to se stavlja izmedu proca i coolera, moguce da je i ona s vremenom osla pa neprovodi toplinu s proca na cooler kako bi trebala.... a i vec kad to tradis, fino uzmes kompresor i ispiris cijeli komp od prasine.... btw. kad cistis proc i cooler od stare paste koristi vatu i aceton , nabolje i najefikasnije skida ;) !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju