Ostalo > Motocikli
Vase misljenje o Yamahi YZF-r125?
Swimmer1:
--- Citat: Luka 0101 - 18 Srpanj, 2010, 23:53:41 ---A sta ti si kao oba testirao pa znas jel?
prosao si 500 km i na jednom i na drugome pa mozes si dozvolit da pises ko neki pofesionalac?
To kaj tvoj susjed ima r125 ne znaci da ista znas o tom motoru.
to ak ti volis rs125 ne znaci da cijeli svjet isto slini za tim motorom. Pravis se pametan a jedino sto znas je da je prilia 2t a yamaha 4t i po cistoj fizici normalno aprilija ide bolje. Nisi otkrio toplu vodu to se vec zna..
ak je decko otvorio temu o r125 onda ne zeli slusati o rs-u.. Jer je s razlogom otvorio temu o yamahi..
--- Kraj citata ---
potpis
--- Citat: pixa.93 - 19 Srpanj, 2010, 05:26:37 ---stamu znaci predstava kad ju decko po zakonu nemoze vozit.dajte se malo smirite s tim nadrkanima 125 ccm cvajama
--- Kraj citata ---
potpis
--- Citat: Iwo SR Tuono - 19 Srpanj, 2010, 08:06:43 ---meni se taj r125 strašno sviđa i baš bi ga jer ga malo tko ima
a čuo sam i da ima neki kit za njega tako da ako se može još malo tunirat i bacit neki kratki spuh da se čuje i vozi miki, nitko sretniji od mene
a pussy rejting je puno veći neg na base skuteru :laughing7:
--- Kraj citata ---
i jos jedan potpis :D hahahah :headbang:
pixa.93:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 19 Srpanj, 2010, 08:06:43 ---meni se taj r125 strašno sviđa i baš bi ga jer ga malo tko ima
a čuo sam i da ima neki kit za njega tako da ako se može još malo tunirat i bacit neki kratki spuh da se čuje i vozi miki, nitko sretniji od mene
a pussy rejting je puno veći neg na base skuteru :laughing7:
--- Kraj citata ---
cekaj znaci to je onda masina ko na mom xtu ili je drikcija.jel to vodeno hladenje ili zracno
Swimmer1:
--- Citat: pixa.93 - 19 Srpanj, 2010, 14:39:41 ---cekaj znaci to je onda masina ko na mom xtu ili je drikcija.jel to vodeno hladenje ili zracno
--- Kraj citata ---
mislim da je ko na xtu samo sto je ovaj malo vise sminkerski (bez uvrede i xt je lijep) :) vodeno je hladjenje :frajer: a kolko ide tvoj xt?
istipa622:
--- Citat: pixa.93 - 19 Srpanj, 2010, 14:39:41 ---cekaj znaci to je onda masina ko na mom xtu ili je drikcija.jel to vodeno hladenje ili zracno
--- Kraj citata ---
drukcija...novija,vodeno hlađenje,15 ks i 6 brzina...kao na wr 125 :drunken_smilie:
pixa.93:
da to je drukcija masina.moj xt ima zracno hladenu sa 5 brzina i 12 ks masinu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju