Općenito > Propisi

Oprez policija

<< < (10/13) > >>

toto:

--- Citat: JogFromYamaha - 27 Srpanj, 2010, 16:33:28 ---ma samo si skines tablicu s latobrana i nabavis onaj nosac za tablice na undertailu
i nemre ti ni vidjet reg tablicu.
ja sam vidio vec valjda 10 puta da su se tak ljudi na naplatnim kucicama svercali s motorem
dok je ovaj ispred platil samo nabije gas i prode s autom ispred sebe  :laughing9:

--- Kraj citata ---

Da,samo kaj su pandti bolesni na takve tablice.
Dok te negde halta hebal bu te do neba za to.
Znam jer mi sused dela na policiji. :hmh:

josip_93:
ahahha...ma to ovisi kakav ti je murjak...imas likova ni ne pogleda te...a i imas pederčina čak sjedaju na motor...pa boli ga K*** iso ti po bjeloj il ne...on ode za tebom... ovisi kakkav je koi..

JogFromYamaha:
ma od kad se masovno ide na motore jer su kase prazne gledaju ti dal imas i naljepnice na motoru piraj pralasa

BilyPiton:
@jog ja nekuzim vas dodem na tehnički i frajr mi veli čelave su ti gume ja njemu dodem bahato "kaj su čelave,gume su odlične"  frajr samo kaze ok  uredu.. ak ides na finjaka sjebat ce te ko mladog majmuna :icon_thumright:

marko_AeRoX:

--- Citat: www.ubizec.com - 28 Srpanj, 2010, 16:54:45 ---@jog ja nekuzim vas dodem na tehnički i frajr mi veli čelave su ti gume ja njemu dodem bahato "kaj su čelave,gume su odlične"  frajr samo kaze ok  uredu.. ak ides na finjaka sjebat ce te ko mladog majmuna :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

moj odgovor bi bio: "si mutav? to su slick gume"  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju