Općenito > Propisi

Oprez policija

<< < (8/13) > >>

JogFromYamaha:
istina u gradu ne zaustavljaju bas pogotovo ih nema dok je radno vrijeme od 8 pa do nekih pol 4 ili 4 ali poslije a pogotovo predvecer su na rubovim grada uvjek al uvjek
i zaustavljaju me neznam zasto niti da ga ganjam niti je neznam kako glasan a niti sam malac s 5 godina bez kacige
i uvjek papiri, puhati alkotest, gundaju oko toga kak je opasno se vozit na skuteru bla bla i onda nakon 15 minuta te pustaju.

a najdraze mi je dok me zaustave negde na selu i vele puhati alkotest a sam smrdi ko bacva vina  :trespaf:

josip_93:

--- Citat: neven92 - 20 Srpanj, 2010, 11:19:23 ---ti barem imas s cim bjezati... :toothy3:

--- Kraj citata ---

ahhaha... :D mislis..?

neven92:
znam...i ak bude sve po planu drugo ljeto bude tak nesto u mojoj  garazi...   :icon_biggrin:

dino_180:

--- Citat: josip_93 - 19 Srpanj, 2010, 23:57:24 ---jojjj...kod mene nema kočnica kad ih vidim....ladovina...po gasu...pa nek vija ako mu se da..ja nestajem...

--- Kraj citata ---
dodi u zg pa beži motoristu :laughing9: ne da je nemoguče ali hmmm teško.znaš čeg ti se jedino oni boje...brzine.ak vidi da ti full gas među aute da si luđak neki vjeruj mi ni na motoru te neče ganjat.ja sam ih osobno par puta pitao "kaj nemrete lovit R-ove pa lječite frustracije na nama skuterašima"on kaže nisam ja budala da žrtvujem svoj život radi budale.jer on bu na motoru(autu)tebe ganjao dok je njemu sigurno al kaj misliš da bu ovaj na motoru 130 između auta za tobom..garantiram da če njih 98 posto odustat!

toto:

--- Citat: dino_180 - 27 Srpanj, 2010, 11:54:23 ---dodi u zg pa beži motoristu :laughing9: ne da je nemoguče ali hmmm teško.znaš čeg ti se jedino oni boje...brzine.ak vidi da ti full gas među aute da si luđak neki vjeruj mi ni na motoru te neče ganjat.ja sam ih osobno par puta pitao "kaj nemrete lovit R-ove pa lječite frustracije na nama skuterašima"on kaže nisam ja budala da žrtvujem svoj život radi budale.jer on bu na motoru(autu)tebe ganjao dok je njemu sigurno al kaj misliš da bu ovaj na motoru 130 između auta za tobom..garantiram da če njih 98 posto odustat!

--- Kraj citata ---

Slažem se ,i onda na kraju jbu skutere. :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju