Općenito > Propisi

Oprez policija

<< < (3/13) > >>

neven92:

--- Citat: KEEWAY - 15 Srpanj, 2010, 16:33:38 ---zato je najbolje živit na selu, di si daleko od grada, a kad murja dođe zaustave te da te pitaju kako si i jel ide makina.  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

da...mene nedavno ulovili bez registracije i vozacke i bez papira,i on je meni rekao da mu dam za gablec i nek idem dalje...kam ces bolje....    :toothy12: :toothy12:

Aerox007:

--- Citat: KEEWAY - 15 Srpanj, 2010, 16:33:38 ---zato je najbolje živit na selu, di si daleko od grada, a kad murja dođe zaustave te da te pitaju kako si i jel ide makina.  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

tu di ja zivim policija se mozda jedanput godisnje provoza :icon_tongue:

pralas:

--- Citat: Aerox007 - 15 Srpanj, 2010, 17:47:23 ---tu di ja zivim policija se mozda jedanput godisnje provoza :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
blago tebi :drunken_smilie:
kod mene tu svaki dan kad se vozim vidim barem jednu muriju a nekad sam vido i 6 :angry7: :sad1:

yamaha544:

--- Citat: ivan pralas - 15 Srpanj, 2010, 18:01:28 ---blago tebi :drunken_smilie:
kod mene tu svaki dan kad se vozim vidim barem jednu muriju a nekad sam vido i 6 :angry7: :sad1:

--- Kraj citata ---

kod mene su prije prosli 2 puta na mjesec,sad sve cesce....

gagi racer:
lako je vama, ovde u srbiji, tj u novom sadu, kupio grad neznam koliko beverlya od 250cc, i kada su posle par meseci skontali da su neznam koliko puta bolji na njima, tj da bolje rade posao.... kupili jos gomilu beverlya 250cc....  :angry7: sada ih ima nasvakom cosku, ko u filmovima piju kafu, zajebavaju se, uvek po dvojica, savako na svom motoru....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju