Tehnički kutak > Tehnička pitanja
brtva glave-Leonardo 250
Jump33r:
Imas u segetu KEMPEZA(ako si cuja)....pa pitaj njega koliko bi ti uzeja za to...Ako ti triba broj javi dat cu ti... :icon_thumright:
shegyman:
Nisan čuja za tog kempeza...svejedno hvala...sad mi je već gotovo kad san im ostavija motor...al malo ću ih napast radi cijene pa ću vidit šta bude...ma idu mi ti majstori na živce...u jednom ovlaštenom servisu u splitu uopće nisu znali di se ozračuje mašina(Yamahina je) pa san mora u yamahe pitat...svašta...toliko o znanju...hvala ekipa...
gokiSP:
Pa cijena ruku bi se trebala računati po satu. Recimo da je prosjek oko 150 do 200kn po satu. Rastavljanje, obrada glave i sastavljanje, zaračunaju 3 sata i to je to. Nije to neka prenapuhana cijena.
Crazy Kuree:
--- Citat: shegyman - 15 Srpanj, 2010, 13:17:14 ---Nisan čuja za tog kempeza...svejedno hvala...sad mi je već gotovo kad san im ostavija motor...al malo ću ih napast radi cijene pa ću vidit šta bude...ma idu mi ti majstori na živce...u jednom ovlaštenom servisu u splitu uopće nisu znali di se ozračuje mašina(Yamahina je) pa san mora u yamahe pitat...svašta...toliko o znanju...hvala ekipa...
--- Kraj citata ---
pa neće ti spustit cijenu, to je i "normalna" cijena u odnosu na neke servise, kod nas ima jedan naplati 1200kn za promjenu bočni ležajeva na kiviju od 5000 kn, još nije registrirani serviser al eto nek ima budala koji mu oteraju
speed:
baca ti vodu na posudici van ako je brtva glave,temp jako visoko skace....
a gle ima podosta tu posla dok se promijeni skida se glava dole...onda se provjeri i postelanost ventila.pa se masina nazad u fazu slaze....a tko zna raditi ima posla 2 h min jer se skida masina dole
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju