Tehnički kutak > Tuning skutera
gianelli shot na serijalu ili base kit?
pralas:
--- Citat: Kemo_nrg - 15 Srpanj, 2010, 17:25:00 ---sta, mislis da nardo nije prejak za base kit (malossi sport 70 npr) ???
--- Kraj citata ---
pa prejakj je,to je spuh za midrace ali ga bez problema mozes staviti na malossi sport i tako ga ustelati,samo ti je jasno da ces skratit vijek kitu ali ce izvlaciti maksimum iz njega i ic ce kako treba :icon_thumright:
luna500rr:
Ja sam malossi sport sa shotom vozao nista mu nije bilo :icon_biggrin:
Crazy Kuree:
--- Citat: luna500rr - 15 Srpanj, 2010, 19:35:05 ---Ja sam malossi sport sa shotom vozao nista mu nije bilo :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
da ali trajnost je smanjena dosta, + treba često štelovat i greške ne trpi, a to dal može il nemože to nije upitno, može na neprerađeni base kit i dat će najbolje performase to ja potvrđujem jer sam imo oko 5-6 vrsta auspuha na base kit i nekoliko puta vraćo na nardo i shot, jer sam želio performase i zvuk, a sad me zvuk iritira
luna500rr:
--- Citat: Crazy Kuree - 15 Srpanj, 2010, 21:00:12 ---da ali trajnost je smanjena dosta, + treba često štelovat i greške ne trpi, a to dal može il nemože to nije upitno, može na neprerađeni base kit i dat će najbolje performase to ja potvrđujem jer sam imo oko 5-6 vrsta auspuha na base kit i nekoliko puta vraćo na nardo i shot, jer sam želio performase i zvuk, a sad me zvuk iritira
--- Kraj citata ---
Ja sam vratio stari SP6 i vise nego zadovoljan, trosi duplo manje, ide upola slabije al ide pun racku kilometraze :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju