Općenito > Servisi
pitanje
dino_180:
--- Citat: vojopd - 14 Srpanj, 2010, 14:08:34 ---zanima me da li mogu odvesti motor kod bilo kojeg mehanicara jer u mom gradu nema ovlastenog moto servisa,niti nekog ko se pravo razumije u skutere...samo da mi pregleda rolnice,remen...itd...(ali da dodam da je motor u super stanju...normalno ide i ubrzava,osim sto kad stojim u mjestu,malo se cuje ona kutija sa lijeve strane,kad dam gas lagano,kao da zveci nesto)...hvala unaprijed
--- Kraj citata ---
nemoj davat mehaničaru.odi na net i vidi koja širina remena ti mora biti.kad skineš svoj izmjeri i vidi.ovo šta ti se čuje ak se čuje iz prjenosa i zvečka kak si rekao to su ti rolice il klizači najvjetojatnije.poslikaj pa bu ti netko objasnio kak i šta dalje.samo nemoj nikome davat vjeruj mi da to sve možeš i sam.sam nek ti netko s foruma prvo objasni kak da sve skineš i vratiš i znat češ.
exodus4t:
ni u kom slučaju nemoj ici u ovlasteni servis! tek tamo ti recimo stave valjke naopako pa ti se potroši variomat, sve lipo mozes sam!
MaXoVaC:
--- Citat: exodus4t - 21 Srpanj, 2010, 11:00:16 ---ni u kom slučaju nemoj ici u ovlasteni servis! tek tamo ti recimo stave valjke naopako pa ti se potroši variomat, sve lipo mozes sam!
--- Kraj citata ---
:laughing3: :laughing3: :laughing3:
Luka 0101:
isuse boze koja izjava... :happy6:
pralas:
--- Citat: exodus4t - 21 Srpanj, 2010, 11:00:16 ---ni u kom slučaju nemoj ici u ovlasteni servis! tek tamo ti recimo stave valjke naopako pa ti se potroši variomat, sve lipo mozes sam!
--- Kraj citata ---
:BangHead: :violent1: :uff: :tuptup: :bem__mu: :upsja:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju