Tehnički kutak > Tuning skutera

voda

<< < (2/5) > >>

SF2osk:

--- Citat: SlowRider - 18 Rujan, 2007, 17:59:27 ---Voda u cilindru? To bas nije lijepo za cuti. S cim si prao skuter, treba izbjegavati prskanje po karbu i filteru.
Pogledaj svijecicu jel mokra nakon kurblanja, mozda si je zalio.

--- Kraj citata ---

napravio sam sve navedeno i prano je miniwashem ....sta da radim ako je vod u cilindru??????
kurblao sam 20 minuta ostavio ga da radi na leru ali nece

speed:

--- Citat: SF2osk - 18 Rujan, 2007, 21:27:08 ---
--- Citat: SlowRider - 18 Rujan, 2007, 17:59:27 ---Voda u cilindru? To bas nije lijepo za cuti. S cim si prao skuter, treba izbjegavati prskanje po karbu i filteru.
Pogledaj svijecicu jel mokra nakon kurblanja, mozda si je zalio.

--- Kraj citata ---

napravio sam sve navedeno i prano je miniwashem ....sta da radim ako je vod u cilindru??????
kurblao sam 20 minuta ostavio ga da radi na leru ali nece

--- Kraj citata ---
meni je isto voda usla u cilindar mojom greskom,ovako skini cilindar i ispuhu vodu kompresorom jedno dan-dva,vidit ce kad je vise ne bude,pazi da ti nije pukla koja karika i ne daj boze ostala unutra,najgore sta ti moze bit jest pucanje karika,al tebi je jos lakse nego meni jer je tvoj zracnjak pa ti nece uc jos unutra voda od hladjenja ko meni

SF2osk:
skinem cilindar uzmem kompresor i to ispusem....jel ima gdje u os kupit krarike za malossi mhr klip 70 ccm (replica naravno)

3alfa3:

--- Citat: SF2osk - 18 Rujan, 2007, 17:47:31 ---...oprao motor ireko da ga upalim...

--- Kraj citata ---

Meni se cini da si namocio instalaciju struje. Provjeri sve konektore od magneta do svjecice.

vpucko:
sf2oks

jel ti imas sf onaj na kojem je skinut cijeli zadnji kraj (mislim na blatobran) i zmigavci i imas one male diode na stranicama i mislim techingas??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju