Tehnički kutak > Tehnička pitanja
ljudi problem hitno,radilica!
igor.sb:
mislio sam malo sastane da povuce toplinu :toothy12: :toothy12:
jer da si radio odma sve odjednom, hladne lezajevi kad upadnu u blok povuku toplinu i to na hladnu radilicu samo sklizne
dzeky:
--- Citat: igor.sb - 13 Srpanj, 2010, 19:48:37 ---mislio sam malo sastane da povuce toplinu :toothy12: :toothy12:
jer da si radio odma sve odjednom, hladne lezajevi kad upadnu u blok povuku toplinu i to na hladnu radilicu samo sklizne
--- Kraj citata ---
e pa onda mogu probat opet malo zagrijat blokove sa strane pa da povuku lezaji toplinu :dontknow:
Kamba:
....de ti to sve izvadi van i ponovo....nemože da nejde van.....kak bi ti rastavio onda tvornički sastavljeno....rastavi i napravi kak su ti dečki rekli..... :icon_thumright:
ivanm:
Zamrzni radilicu a blokove stavi van na sunce par sati jer je vani 45 stupnjeva i zamrznuta radilica ce sjest. Ja sam jednom grijao blokove u kuhinjskoj pecnici pol sata i isto je sjelo kak treba.
dzeky:
evo uspio sam napokon,ali opet nije isla ljepo,jedva s mukom teskom :icon_biggrin: Dali sad onaj manji blok se navlaci na sarafe ili?
I recite mi napravio sam dihtung ali ipak nije 100% tvornicki pa bili bilo dobro jos diht mase po dihtungu ili samo diht masu samu? :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju