Tehnički kutak > Tehnička pitanja

ljudi problem hitno,radilica!

<< < (5/10) > >>

igor.sb:
mislio sam malo sastane da povuce toplinu  :toothy12: :toothy12:

jer da si radio odma sve odjednom, hladne lezajevi kad upadnu u blok povuku toplinu i to na hladnu radilicu samo sklizne

dzeky:

--- Citat: igor.sb - 13 Srpanj, 2010, 19:48:37 ---mislio sam malo sastane da povuce toplinu  :toothy12: :toothy12:

jer da si radio odma sve odjednom, hladne lezajevi kad upadnu u blok povuku toplinu i to na hladnu radilicu samo sklizne

--- Kraj citata ---

e pa onda mogu probat opet malo zagrijat blokove sa strane pa da povuku lezaji toplinu :dontknow:

Kamba:
....de ti to sve izvadi van i ponovo....nemože da nejde van.....kak bi ti rastavio onda tvornički sastavljeno....rastavi i napravi kak su ti dečki rekli..... :icon_thumright:

ivanm:
Zamrzni radilicu a blokove stavi van na sunce par sati jer je vani 45 stupnjeva i zamrznuta radilica ce sjest. Ja sam jednom grijao blokove u kuhinjskoj pecnici pol sata i isto je sjelo kak treba.

dzeky:
evo uspio sam napokon,ali opet nije isla ljepo,jedva s mukom teskom :icon_biggrin:  Dali sad onaj manji blok se navlaci na sarafe ili?
I recite mi napravio sam dihtung ali ipak nije 100% tvornicki pa bili bilo dobro jos diht mase po dihtungu ili samo diht masu samu? :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju