Tehnički kutak > Injection

Gilera Runner Pure Jet - lagani tuning

(1/2) > >>

GRPJ:
Dakle skuter je kao u naslovu, 2003. godište...
Sad stiže plaća ubrzo pa sam mislio stavit nešto gore samo da bude malo živahniji, namjeravam ga svaki dan vozit...
Mislio sam uzet- Gianelli Reverse, Malossi Multivar, a za malossi primarne prijenose i malossi e5 gljivu neznam ako paše pa mi vi recite...
Ako ima neko neke primjedbe ili savjete nek slobodno napiše...

MIKSETA:
Od to sto si naveo uzmi reverse i multivar i tvrdje federe za kvacilo.
Primar nije ti potreban,takodje i gljivu  :icon_thumright:

Iwo SR Tuono:
Reverse
Multivar
Redsponge + mala prerada airboxa

primar netreba jel ionako piaggio ima dug prijenos pa je to bacanje love,ali npr pomoglo bi ti kad bi uzeo set šuštica za kvačilo i kontrafedere za to uštelat jer mislim da uz reverse neš dobit ni roline ni ništa za štelanje, nazovi pa vidi ;)

ForRace3:
Krenuo sam pisat i vidio sam da me IWO preduhitrio...tocno to sta je on reko, a gljivu i primar nikako na injection.

ive_91:
primar tek ima smisla na injectionu jer to je skut koji nevoli okretaje i vise manje je torq mod.

naravno na serijali bas nema smisla osim ako zivis nagdi di su samo ravnice i nemas brijegova i onda ce ti u spici ic barem 5 kmh brze u idealnim uvijetima ako je sve ispravno (i manja ce bit potrosnja)

npr. meni sa 70ccm ditech (ima kraci prijenos) prevrtava vec na 80 kmh. i to kaj nakupi do 95 je vec u vibracijama i brijem da ce me svakog trena zveknut nkj. iz masine..

a za pia ima laganih produljenja od par posto koji bi ti serijali dali taman onu zalihu da na ravnici nije u max rpm. a nebi izgubio puno na ubrzanju i uzbrdicama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju