Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem na Baotianu,stariji model 50ccm
igor001:
Ako bih ištekao el.chok dali bi upalio dok je hladan?
DUBrawa:
ljudi hvala hvala hvala hvala :icon_thumright: :icon_thumright: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Sad sam skužio šta bi meni mogo bit problem. Meni se prirubnica drži samo na jednom šarafu. Mislim drži se na 2 ali drugi jedva da drži jel je sjban navoj..... Jel moguče da mi vuće tu zrak i guši se na velikim okretajima? nemorate odgovorit ako nečete :laughing7: :laughing7:
Mr J:
@igor : upali ga sa chokom pa ga onda sam iskljuci...
@dubrawa : vrlo je moguce...
Damir 2T:
--- Citat: DUBrawa - 18 Rujan, 2007, 00:46:19 ---ljudi hvala hvala hvala hvala :icon_thumright: :icon_thumright: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Sad sam skužio šta bi meni mogo bit problem. Meni se prirubnica drži samo na jednom šarafu. Mislim drži se na 2 ali drugi jedva da drži jel je sjban navoj..... Jel moguče da mi vuće tu zrak i guši se na velikim okretajima? nemorate odgovorit ako nečete :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
moguce je,a jos je moguce da ti zbog toga na leru ne radi kako treba :icon_thumright:
igor001:
Evo riješio sam problem,ja sam zanemario puknuče na kučištu filtera jer nisam znao da to toliko može utjecati na rad motora,pokrpao sam i sve je ok!Samo da mi je još karb.malo naštelati!Vidim samo jedan vijak,mislim da je to za gorivo,nebi li trebao biti jedan vijak i za zrak?Ja ga nevidim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju