Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem na Baotianu,stariji model 50ccm

<< < (4/5) > >>

igor001:
Ako bih ištekao el.chok dali bi upalio dok je hladan?

DUBrawa:
ljudi hvala hvala hvala hvala  :icon_thumright:  :icon_thumright: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Sad sam skužio šta bi meni mogo bit problem. Meni se prirubnica drži samo na jednom šarafu. Mislim drži se na 2 ali drugi jedva da drži jel je sjban navoj..... Jel moguče da mi vuće tu zrak i guši se na velikim okretajima?  nemorate odgovorit ako nečete  :laughing7:  :laughing7:

Mr J:
@igor : upali ga sa chokom pa ga onda sam iskljuci...

@dubrawa : vrlo je moguce...

Damir 2T:

--- Citat: DUBrawa - 18 Rujan, 2007, 00:46:19 ---ljudi hvala hvala hvala hvala  :icon_thumright:  :icon_thumright: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Sad sam skužio šta bi meni mogo bit problem. Meni se prirubnica drži samo na jednom šarafu. Mislim drži se na 2 ali drugi jedva da drži jel je sjban navoj..... Jel moguče da mi vuće tu zrak i guši se na velikim okretajima?  nemorate odgovorit ako nečete  :laughing7:  :laughing7:

--- Kraj citata ---

moguce je,a jos je moguce da ti zbog toga na leru ne radi kako treba  :icon_thumright:

igor001:
Evo riješio sam problem,ja sam zanemario puknuče na kučištu filtera jer nisam znao da to toliko može utjecati na rad motora,pokrpao sam i sve je ok!Samo da mi je još karb.malo naštelati!Vidim samo jedan vijak,mislim da je to za gorivo,nebi li trebao biti jedan vijak i za zrak?Ja ga nevidim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju