Tehnički kutak > Injection

dje ovo nac ????

(1/2) > >>

Zeljac:
http://www.apriliaforum.com/forums/attachment.php?attachmentid=86284&stc=1&d=1214183171

ovako bas me zanima jer kad se ima taj filter sepirator onda na ditechu pjur jetu i cem vec da je injection ne izgorjevaju svjecice i ne puca na spuhu kad se vozi onako vise polako po gradu pa se ko zastopa svjecica pa me sad zanima dje tog ima za kupit :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Daci:
Ja sam imo 2 na svom motoru...obadva mi je stari nabavio...al vidio sam da ima...tj. bilo je u pevecu za kupit od lux-a 300 kn kolko se sjećam ...samo što je dosta velik a nama treba mali

Zeljac:
i jel znaci to sta

Daci:
treba značit ...to je rebala aprilia odmah ugradit jer svaki momresor ima to ...jednostavno kad se zrak slači onda se istiskuje vlaga iz zraka...ta vlaga iz zraka u kombinaciji sa uljem daje emulziju...aprilia ima kit koji izbacuje emulziju iz čašice ... kit košta 100 € ...ovo je po meni bolje riješenje i jeftinije...ja nisam baš istestiro jer oba sam imo dok mi nije valjo raspršivač

Iwo SR Tuono:
ima tih separatora kupiti razno raznih, možda na ebayu nešto se nađe, ja sam isto gledao da si uzmem zajedno sa mjeračem pritiska neki al svi su mi preveliki  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju