Ostalo > Svijet računala i mobitela

Gigabyte nVidia GeForce GTX 465

(1/2) > >>

x-plorer:
dali netko nesto zna o ovoj graqfici dali je netko posjeduje....momentalno imam vapor-x ali htio bih jacu i ova 465 mi se cini kao dobar izbor....

danc00:
Vapor-X nije grafička kartica nego tehnologija kojom se kartica hladi, a to su večinom ati kartice(4850/4870/4890/5850..)

To je isto kao da si rekel: momentalno imam vodeno hlađenje ali htio bih jači skuter, aerox mi se čini kao dobar skuter

Koju karticu imaš?

Pupo:
tu karticu slabo netko ima jer se istek treba pojavit u prodaji il se pojavila prije par dana. Moraš sačekat koji dan jpš da stignu u trgovine kartice. Inače, što se tiče samo igrica, bolje ti je kupit opet neku ati karticu jer trenutno nude više za isto para.
A i danco ti je dobro rekao, vapor-x kartica ima jako puno, tako da bez točnog modela nitko ti nemože reći neku konkretnu informaciju jer je moguće da imaš neku noviju vapor*x karticu al isto tako ima vapor-x kartica starih i par godina.

LP

x-plorer:
joj pardon skroz sam zaboravio navest model radi se o 5770 vapor-x

danc00:
Ne, nemoj mijenjat za GTX 465.
Ne isplati se, pošto ti je GTX 465 u rangu HD 5830 koja je malo jača od tvoje. A tvoja ima najbolje hlađenje koje tvornička kartica može imati.

BTW na kojoj se rezoluciji igraš, te koji procesor imaš?

GTX465 ti je samo duplo skuplja, duplo toplija i skoro duplo struje troši...tak da ti to nebi bil potez za notez.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju