Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Kymco Agility 4T 50 ccm - opruga ( sportski feder) na variomatu???

(1/2) > >>

agility-boy:
Pozdrav, zanima me zna li tko kakav bi sportski feder trebao za kymco agility 4T 50ccm tako da mi jače našpana remen?? i paše li možda na još koji variomat tako da zna što tražim uopće..ako netko zna gdje ga i za koliko mogu nabavit??

Hvala

tr_franjo:
feder ne ide na variomat     :toothy9:

tr_franjo:
najbolje bi ti bilo da ostaviš serijski, a ak oćeš metni malossi bijeli ( oko 80kn ) lakše rolice, 4.5 - 5... i skuter bi ti trebao biti nešto startniji...

wonderkid:

--- Citat: tr_franjo - 12 Srpanj, 2010, 23:08:58 ---feder ne ide na variomat     :toothy9:

--- Kraj citata ---
pa nije to ni rekao

--- Citat: tr_franjo - 12 Srpanj, 2010, 23:10:50 ---najbolje bi ti bilo da ostaviš serijski, a ak oćeš metni malossi bijeli ( oko 80kn ) lakše rolice, 4.5 - 5... i skuter bi ti trebao biti nešto startniji...

--- Kraj citata ---
moze malo pojasnjenje ovog,kolko ja znam serijski od agilitya ce tvrdi od malossi bijelog a u pravilu ako je tvrdi centralni lakse rolice zar ne

tr_franjo:

--- Citat: tr_franjo - 12 Srpanj, 2010, 23:08:58 ---feder ne ide na variomat     :toothy9:

--- Kraj citata ---

sorry krivo sam pročito!! :D moja greška!

--- Citat: wonderkid - 12 Srpanj, 2010, 23:17:48 ---moze malo pojasnjenje ovog,kolko ja znam serijski od agilitya ce tvrdi od malossi bijelog a u pravilu ako je tvrdi centralni lakse rolice zar ne

--- Kraj citata ---

a neznam jel tvrđi..onda metni za stupanj tvrđi od bjelog!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju