Tehnički kutak > Tehnička pitanja
luna vision problem
JogFromYamaha:
e da vas pitam nes
na lunu koji je kevlar najbolji za nju i koje duzine
vidio sam na scooter centru i sipu da ima neki malossi kevlar ali je 804x16.8 neznam nije li to malo predugo?
jer 788 je orginal koji ne dize do kraja variomat
jel ko probo kevlara i koji je najbolji
cvele60:
--- Citat: JogFromYamaha - 13 Srpanj, 2010, 21:20:27 ---e da vas pitam nes
na lunu koji je kevlar najbolji za nju i koje duzine
vidio sam na scooter centru i sipu da ima neki malossi kevlar ali je 804x16.8 neznam nije li to malo predugo?
jer 788 je orginal koji ne dize do kraja variomat
jel ko probo kevlara i koji je najbolji
--- Kraj citata ---
804/17.5 i veruj nije predug...+ sto strasno dobro lezi u polutkama..za primer na minarelliju...
JogFromYamaha:
jer meni je to nekak izgledalo dugo
sad ako ti kazes da ga dize i da ne proklizuje onda ok.
delam s burazove lune koja je cvikala polako stunt lunasaki
kolko si dobio na ubrzanju i top speedu?
cvele60:
--- Citat: JogFromYamaha - 13 Srpanj, 2010, 22:07:06 ---jer meni je to nekak izgledalo dugo
sad ako ti kazes da ga dize i da ne proklizuje onda ok.
delam s burazove lune koja je cvikala polako stunt lunasaki
kolko si dobio na ubrzanju i top speedu?
--- Kraj citata ---
Ma jok -nije...mada kad pogledas to je 16mm duze od orginala ali se lepo rasporedi na polutkama i svi problemi sto remen ne izlazi do kraja na variomaru su reseni...normalno uz malo igranja sajbnama ispred bolcne i pogadjanja rolnica...
A kolko sam dobio stvarno ne znam al sigurno 4-5km vise...jbg stalno nesto menjam u setupu pa ko ce sve da popamti :icon_biggrin:
JogFromYamaha:
ma meni je glavno da seskutu remen ne rasteze jer ja neznam kak se s ovim 788 more itko voziti
deklo izbuseno a remen nakon 15 minuta voznje po vrucini vec sav mlitav i ubrzanje je jednostavno zalosno iako su rolice lakse i iako su federi susta i centrala izmjenjeni i dok je hladan fino ide.
pokusao sam pripasat remen od piaggia starog koji je ako se ne varam 808 ili tak nesto i dok sam dao gas je skakao remen s variomata tako da rade pitam prije nego sto kupujem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju