Tehnički kutak > Tehnička pitanja
luna vision problem
JogFromYamaha:
totalno zvuci ko da ti ga davi s previse zraka
jesi pogledao bobinu i lulicu kakva ti je?
neven92:
smjesa je ok,milijon posto jer imam dva fergazera i dvije lulice i sve je to normalno radilo....a skuter ak se gusi kad je previse zraka onda on kad mu pustis gas on normalno radi,a moj se hoce ugasiti i moram rucicu gasa brzo napinjati,turirati ak me razumijete da se skuter nebi ugasi i onda nekak jedva prima gas,a ponekad se ugasi...kao da gubi kontakt...promjenio sam magnet i namotaje i odvozio jedno 1500km i evo opet nesto jebe...al mi je dosta sumnjivo ovo:na skuteru je akumulator prazan al bi on trebao bar podici kazaljku goriva i raditi zmigavci i stop svjetlo,al ja ga spojim na punjac dok je na skuteru i on mora vrtit na elektropokretac,al uopce nema struje nigdje i tak sam se vozio i sve je ok bilo...al fora je u toma da je na akumulator spojeno 8 crvenih dioda i ostavim ih upaljene kad je ugasen motori i rade 3-4 sata bez brige...al skuter nema struje nigdje...mozda tu ima neke filozofije,zna neko? :help:
JogFromYamaha:
hm.... krepo ti osigurac?
dali ti regler puni normalno
jebe tebe struja sinko
neven92:
osigurac nije sigurno,sve je kod njega ok al ja spojim direktni bez osiguraca i opet isto...a kaj kod struje?
JogFromYamaha:
pa instrumenti ne rade ni zmigavci ni truba jer je akumulator prazan ocito.
a to sto ledice svjetle to nista ne znaci jer one i na obicnu bateriju od voltu i pol rade.
a sto se tice tog zezanja meni zvuci ko da ti struja negdi probija ili da imas nesto sto ti vuce struju
daj posudi akumulator od nekog frenda koji je ok pa probaj ga upalit pa vidi kako radi.
meni se skuter ugasio i instrumenti nisu radili dok je akumulator imao kratki spoj
isto je radio neko vrijeme ok pa bi se ugasio i poceo divljati oko obrtaja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju