Tehnički kutak > Tehnička pitanja
problem sa Speedfight-om, trokiranje
Matej28:
skini svjecicu..ako je uredu svjecica a i dalje imas trokiranje onda je ocito u pitanju gorivo...kod trokiranja imas previse goriva a ne zraka..pogledaj filter zraka ili ga mozda cak promjeni iznutra.Ocisti karburator! jer mozda ti cak i cok radi cijelo vrijeme jer je mozda zapeo od taloga.Treba pogledat lamelice. to ti se nalazi ispod prirubnice zraka. al nemoj ti to skidat nego nek ti skine netko ko je to prije skidao...ako i onda trokira pogledaj bobinu, namotaje, lulicu...neznam..stavi video da vidimo kakvo ti je to trokiranje... :glasses9:
sqt_driver:
--- Citat: Matej28 - 12 Srpanj, 2010, 18:55:17 ---skini svjecicu..ako je uredu svjecica a i dalje imas trokiranje onda je ocito u pitanju gorivo...kod trokiranja imas previse goriva a ne zraka..pogledaj filter zraka ili ga mozda cak promjeni iznutra.Ocisti karburator! jer mozda ti cak i cok radi cijelo vrijeme jer je mozda zapeo od taloga.Treba pogledat lamelice. to ti se nalazi ispod prirubnice zraka. al nemoj ti to skidat nego nek ti skine netko ko je to prije skidao...ako i onda trokira pogledaj bobinu, namotaje, lulicu...neznam..stavi video da vidimo kakvo ti je to trokiranje... :glasses9:
--- Kraj citata ---
sad kad ovo citam i to je sve moguce, najbolje da stavis video. pitanje je je li tebi on poceo trokirat odjednom ili postupno
jer nemoguce valjda da se karb zaprljao odjednom. meni to sve lici na blokiran protok zraka pa ga sad trpa benzinom.
stavi video pa ce se i eksperti s foruma ukljucit.
Matej28:
--- Citat: sqt_driver - 12 Srpanj, 2010, 19:55:27 ---sad kad ovo citam i to je sve moguce, najbolje da stavis video. pitanje je je li tebi on poceo trokirat odjednom ili postupno
jer nemoguce valjda da se karb zaprljao odjednom. meni to sve lici na blokiran protok zraka pa ga sad trpa benzinom.
stavi video pa ce se i eksperti s foruma ukljucit.
--- Kraj citata ---
pa naravno da je sve moguce...a i karb se moze zaprljat odjednom...ako nesto pusti filter goriva odma uđe u neki kanalic u karbu..tako da...
al nek prvo pogleda gorivo...al ja sad kontam mozda mu je korozirao kontakt na bobini...pa nema dovoda struje i :notworthy: :icon_thumright: :punicemi: :punicemi: trokira..al opet to se nije moglo dogodit odjedamput...neznam. :icon_scratch:..pogledaj sve...odvezi ga majstoru... :punicemi:
cameosb:
ma samo video, ovako do sutra mozemo
Matej28:
u jbt tri puta mi izbaCio punice mi...xD.... :spamspamspam:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju