Ostalo > Foto, video, music...
srpski film
te-te-ac:
--- Citat: vktr - 12 Srpanj, 2010, 23:37:37 ---te teac , nisi normalan, zakaj si to stavio, zašto sam ja to morao vidjeti, ovo nije normalno, gledaš i misliš... prešli su već svaku granicu, i prema kraju sve više iznenađenja, nisu normalni, ovo je sramota za srbiju
--- Kraj citata ---
love , art , blood .. ::)
po meni ako srbija snimi jos kakav ovakav HC uradak.. bit ce jača od japana :headbang: :binkybaby:
svaki prelazak preko neke granice je u jednu ruku i dobar.. :binkybaby: :dontknow:
po trajleru se moglo rec koliko je film sjeban .. ko je gadljiv i nepodrzava "umetnost" nek ni nenabavlja film.. :toothy12:
viki ja sam tebi samo mislio malo pomoc ..nisam nista lose mislio.. :dontknow:
Crazy Kuree:
Isprva sam se zgrozio, film je politički u prenesenom značenju prikazuje kako si heban kad se rodiš, hebu te kroz život i na kraju kad umreš, al to su baš ono slikovito prikazali
vktr:
--- Citat: te-te-ac - 13 Srpanj, 2010, 00:47:54 ---love , art , blood .. ::)
po meni ako srbija snimi jos kakav ovakav HC uradak.. bit ce jača od japana :headbang: :binkybaby:
svaki prelazak preko neke granice je u jednu ruku i dobar.. :binkybaby: :dontknow:
po trajleru se moglo rec koliko je film sjeban .. ko je gadljiv i nepodrzava "umetnost" nek ni nenabavlja film.. :toothy12:
viki ja sam tebi samo mislio malo pomoc ..nisam nista lose mislio.. :dontknow:
--- Kraj citata ---
ma hvala tebi na pomoći, al malo je reći da je ovo bolesno, svaka nova scena me sve više zgrožavala ali sam ga idalje htio pogledat do kraja, u tom i je problem :laughing6:
stalno me neko pita imaš neki film, e sad ću im dat ovo .....mislim da me više neće pitat
White:
pa imate na guglu...ja skinuo sa rapida
film je bolestan doslovne...pgotovo zadnje scene uzas
enel:
Ja sinoc gledao...
Ocekivao sam neki horor, al ono je bolest, cista ne iskvarena bolest :angry7:
Ne znam jel mi gora scena kad *ebe svog malog sina ili zadnja scena kada onaj hoce da njih troje mrtve *ebe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju