Ostalo > Foto, video, music...

srpski film

<< < (4/20) > >>

te-te-ac:

--- Citat: vktr - 12 Srpanj, 2010, 23:37:37 ---te teac , nisi normalan, zakaj si to stavio, zašto sam ja to morao vidjeti, ovo nije normalno, gledaš i misliš... prešli su već svaku granicu, i prema kraju sve više iznenađenja, nisu normalni, ovo je sramota za srbiju

--- Kraj citata ---

love , art , blood ..   ::)

po meni ako srbija snimi jos kakav ovakav HC uradak.. bit ce jača od japana  :headbang: :binkybaby:

svaki prelazak preko neke granice je u jednu ruku i dobar..  :binkybaby: :dontknow:

po trajleru se moglo rec koliko je film sjeban .. ko je gadljiv i nepodrzava "umetnost" nek ni nenabavlja film..  :toothy12:

viki ja sam tebi samo mislio malo pomoc ..nisam nista lose mislio..  :dontknow:

Crazy Kuree:
Isprva sam se zgrozio, film je politički u prenesenom značenju prikazuje kako si heban kad se rodiš, hebu te kroz život i na kraju kad umreš, al to su baš ono slikovito prikazali

vktr:

--- Citat: te-te-ac - 13 Srpanj, 2010, 00:47:54 ---love , art , blood ..   ::)

po meni ako srbija snimi jos kakav ovakav HC uradak.. bit ce jača od japana  :headbang: :binkybaby:

svaki prelazak preko neke granice je u jednu ruku i dobar..  :binkybaby: :dontknow:

po trajleru se moglo rec koliko je film sjeban .. ko je gadljiv i nepodrzava "umetnost" nek ni nenabavlja film..  :toothy12:

viki ja sam tebi samo mislio malo pomoc ..nisam nista lose mislio..  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ma hvala tebi na pomoći, al malo je reći da je ovo bolesno, svaka nova scena me sve više zgrožavala ali sam ga idalje htio pogledat do kraja, u tom i je problem  :laughing6:

stalno me neko pita imaš neki film, e sad ću im dat ovo .....mislim da me više neće pitat

White:
pa imate na guglu...ja skinuo sa rapida

film je bolestan doslovne...pgotovo zadnje scene uzas

enel:
Ja sinoc gledao...
Ocekivao sam neki horor, al ono je bolest, cista ne iskvarena bolest  :angry7:
Ne znam jel mi gora scena kad *ebe svog malog sina ili zadnja scena kada onaj hoce da njih troje mrtve *ebe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju