Općenito > Generalno o skuterima
Kako krenuti u vozacke skuter vode a totalni neznalica si...
neven92:
al kolko ja znam ak nije polagao za motor prvo treba poloziti a1 kategoriju,oko 3500kn, to je do 125 kubika,i to voziti dvije godine da bi mogao a2 i onda jos dvije godine ti voziti i tek onda dobis A kat...jel tak?
neven92:
--- Citat: neven92 - 12 Srpanj, 2010, 12:55:23 ---al kolko ja znam ak nije polagao za motor prvo treba poloziti a1 kategoriju,oko 3500kn, to je do 125 kubika,i to voziti dvije godine da bi mogao a2 i onda jos dvije godine to voziti i tek onda dobis A kat...jel tak?
--- Kraj citata ---
steeef:
--- Citat: neven92 - 12 Srpanj, 2010, 12:55:23 ---al kolko ja znam ak nije polagao za motor prvo treba poloziti a1 kategoriju,oko 3500kn, to je do 125 kubika,i to voziti dvije godine da bi mogao a2 i onda jos dvije godine ti voziti i tek onda dobis A kat...jel tak?
--- Kraj citata ---
to ide tak dok nemaš godine..
znači sa 24 godine stječeš pravo polaganja za A kategoriju...pošto to njemu nie problem more odma položit za A jer ima godina više nego dovoljno..
neven92:
ja mislim da to za sve vrijedi,al nemogu garantirati pa... :icon_biggrin:
steeef:
--- Citat: neven92 - 12 Srpanj, 2010, 13:07:59 ---ja mislim da to za sve vrijedi,al nemogu garantirati pa... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
mislim da krivo misliš...
npr ak imaš prek 18 godina,zakaj bi polagal a1 ak moreš odma a2,pošto si napunil godine potrebne za polaganje a2 kategorije.
toe tak napravljeno da klinci koi tek polože nemru vozit odma iljadu kubika i satrat se kak to obično biva..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju