Općenito > Generalno o skuterima

derbi gp1 250 da ili ne???

<< < (2/5) > >>

r.e.!:
bolje da ide i troši nego da se upali chek engine lampica i da misliš kako doći do servisa :laughing7: :laughing7:

gopa:
90% je da ću njega uzeti samo što nisam imao priliku sjest na njega i provozat ga da vidim kako funkcionira. Hvala ekipa!! :headbang:

eladio:

--- Citat: gopa - 12 Rujan, 2006, 14:27:37 ---90% je da ću njega uzeti samo što nisam imao priliku sjest na njega i provozat ga da vidim kako funkcionira. Hvala ekipa!! :headbang:

--- Kraj citata ---

da si iz Rijeke, sad bi te odveo u ducan da ga pogledas  :icon_thumright:

r.e.!:

--- Citat: eladio - 12 Rujan, 2006, 14:35:26 ---
--- Citat: gopa - 12 Rujan, 2006, 14:27:37 ---90% je da ću njega uzeti samo što nisam imao priliku sjest na njega i provozat ga da vidim kako funkcionira. Hvala ekipa!! :headbang:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Kada dođem u Rijeku, nadam se, da ćeš me odvest u dobar restoran  :occasion14: :zivili: :klopa: :klopa: :odlicno: :bacva: :klopa: :klopa: :toothy12: :toothy12:

eladio:

--- Citat: r.e.! - 12 Rujan, 2006, 14:52:04 ---
--- Citat: eladio - 12 Rujan, 2006, 14:35:26 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Kada dođem u Rijeku, nadam se, da ćeš me odvest u dobar restoran  :occasion14: :zivili: :klopa: :klopa: :odlicno: :bacva: :klopa: :klopa: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

ja ne idem u dobre restorane, ili idem u dobre konobe ili idem na dobar rostilj :hehe:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju