Tehnički kutak > Tuning skutera
jedno pitanje uz karb vezano
mario_f15:
--- Citat: gogy - 09 Srpanj, 2010, 23:50:37 ---Kako nebi mogao trokirati ako ima viska zraka meni je trokirao kao lud kad sam stavio 17.5 i vise nisam znao sta da napravim i ja zasarafim zrak dokraja i motor ide kao lud bez trokirana i kupio novu prirubnicu i sve provjerio da vidim dal igdije vuce zrak i nista i slucajno zasarafim al zato mi sad trosi 6l a do tad na weberu 12 mi trosio oko 3.7
--- Kraj citata ---
to je znanje.... :headbang: :headbang: :headbang:
nije ni tebi lako... :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3:
gogy:
mario_f15 ako nemas komentara neskupljaj postove bezveze ocito da se nerazumijes.
miha_nrg:
pomalo dečki....provjerio sam svijećicu...i pretamna je...očit je višak benzina...promjenio sam lulicu također kao i par svijećica nije do toga isto....sutra ću uranit kut paljenja i za svaki slučaj stavit usis sa karbonskim lamelicama....nemojte me svi vrijeđat i pametovoat bzvz
bok ekipa
mario_f15:
--- Citat: gogy - 10 Srpanj, 2010, 06:25:38 ---mario_f15 ako nemas komentara neskupljaj postove bezveze ocito da se nerazumijes.
--- Kraj citata ---
sta cu kad ti se mora crtat sve.. :dontknow: :dontknow:
kao neki mod ovo ono,, hahaha
:confused5: :confused5:
neven92:
--- Citat: gogy - 09 Srpanj, 2010, 23:50:37 ---Kako nebi mogao trokirati ako ima viska zraka meni je trokirao kao lud kad sam stavio 17.5 i vise nisam znao sta da napravim i ja zasarafim zrak dokraja i motor ide kao lud bez trokirana i kupio novu prirubnicu i sve provjerio da vidim dal igdije vuce zrak i nista i slucajno zasarafim al zato mi sad trosi 6l a do tad na weberu 12 mi trosio oko 3.7
--- Kraj citata ---
:BangHead: :BangHead: :omfg: :omfg: odlicno,mogao bi i ja tako probati ak mi bude trokirao sa gljivom stavit cu airbox da ne vuce toliko zraka... :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju