Tehnički kutak > Tuning skutera
trese se skut
SF2osk:
je istina je ..i meni isto klepece tuce nije normalno ali ide i jos nije moj pajdo pod guzicom zakazo :toothy12:
Damir 2T:
--- Citat: igor.sb - 24 Rujan, 2007, 00:08:03 ---
--- Citat: master_o_fight - 23 Rujan, 2007, 21:10:14 ---i koje je najbolje stavit malossijeve? a ako je jedan izvucen onda cu rade promijenit sva 3 koliko oni dodu?
--- Kraj citata ---
jel ti ignoriras moje postove
ili da ti to kazem na poljskom, mozda me ne razumijes na hr
http://say.expressivo.com/a6gfbldy
:toothy11: :toothy11: :toothy11:
--- Kraj citata ---
lol :rofll:
master_o_fight:
igore lako da si u ri pa bi kupio te federe od tebe ali ovako je sasvim neisplativo dok oni dodu iz osijeka dode me vise nego cijela nova garnitura
igor.sb:
--- Citat: master_o_fight - 26 Rujan, 2007, 00:23:22 ---igore lako da si u ri pa bi kupio te federe od tebe ali ovako je sasvim neisplativo dok oni dodu iz osijeka dode me vise nego cijela nova garnitura
--- Kraj citata ---
da ali, ja ti posaljem iz broda, sto je 100km manje, a postarina koju bi ja platio bi bila nekih 15kn, ili ako ti platis nekih 20-30kn ne znam
ako hoces ti javi, tvoji su crni federi, uplatis 40kn na moj tekuci, a ja saljem i placam postarinu
ako os javi na pp da se dogovorimo
ili... sad se ja ne mogu sjetiti al mislim da sam ja speedu slao rolice :icon_scratch: , i nisam nista preporuceno ovo ono, nego samo koverta i markica 5kn i to je to
...pa ti sad vidi :icon_thumright:
master_o_fight:
nabavio federe tako da ne treba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju