Općenito > Maxiskuteri

Gilera nexus

<< < (6/11) > >>

_r0bi_:

--- Citat: hrca - 20 Siječanj, 2011, 18:33:12 ---zub odi do ivandije mislim da ti on ima jedan polovan,al nisam 100% siguran

--- Kraj citata ---

...beziii od cigana Ivandije  :angry9:

--- Citat: cosa_wp - 21 Siječanj, 2011, 00:45:55 ---to ako je u leru!

--- Kraj citata ---

...hahaha bas to da...  :laughing7:  :icon_thumright:

hrca:
robi nemoj me krivo shvatit oke pljuj po starom ali po sinu nemoj jer je vedran super ispravan decko ;) a stari je prica za sebe

_r0bi_:

--- Citat: hrca - 21 Siječanj, 2011, 00:50:34 ---robi nemoj me krivo shvatit oke pljuj po starom ali po sinu nemoj jer je vedran super ispravan decko ;) a stari je prica za sebe

--- Kraj citata ---

...neznam bas kakav otac takav sin....  :confused5: al vald' ga znas i znas sta pricas...pa nek bude kak ti kaes...
......btw ko' nemora imat posla s njima u sirokom luku zaobidite  :redface:

hrca:
da znam sina i sin je legenda  :headbang: :headbang:

Kamba:
...stari Ivandija da je malo pametniji i da nije onako đubre ko što je, i naravno lopov s cijenama,napravio bi vamo na forumu Account kao što recimo Lageros ima i davao niže cijene forumašima što polovnih što novih dijelova i tako proširio malo svoje poslovanje.....a s obzirom na  svoju bahatost i bahatost svojih radnika firma mu super ide.....
....ne znam za sina, ali ni sin mu nije daleko,jer je pred mojim očima zamuljao kolegu _robyja_ za 200 kn...
...isprika na off-u.....ako trebaš nekakav dio nemoj ić tamo...traži na forumu... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju