Općenito > Generalno o skuterima
Rupa u ubrzanju
MaLi_OdvALjivAc:
hvala svima puno
MaLi_OdvALjivAc:
e samo jos jedno pitanje, sorry! Ventilator koji se nalazi u deklu, za hladjenje prenosa mi je bio plastican (raspao se kad sam pao) ali ga vise nema! Jel mogu da stavim sad onaj metalni posto vidim da svi imaju taj?? Neki kazu da, neki ne, u dilemi sam :dontknow:
3alfa3:
Mislis na Malossi Ventilvar? On je zamjena za nepomicnu prednju polutku.
Ako mislis i dalje paliti motor na anlaser, onda moras zadrzati originalnu remenicu (onu sa sa zubima) i staviti serijski plasticni ventilator.
MaLi_OdvALjivAc:
mislim na ovo(crne strelice)! Ne znam dal je to sad to, msm da jeste, ali onaj ventilator unutra sto je, sto sluzi za hladjenje prenosa! Pre mi je bio plasticni, pa sam pao i raspao se, sad ne znam dal smem metalni da stavim?
pitaNS:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 12 Travanj, 2008, 01:30:50 ---mislim na ovo(crne strelice)! Ne znam dal je to sad to, msm da jeste, ali onaj ventilator unutra sto je, sto sluzi za hladjenje prenosa! Pre mi je bio plasticni, pa sam pao i raspao se, sad ne znam dal smem metalni da stavim?
--- Kraj citata ---
pa ceo taj ventilator ti služi za hlađenje, sad ne razumem na šta misliš...ako su ti pukli ti zupci pa misliš kupiti ceo taj ventilator samo metalni, ja mislim da možeš!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju