Tehnički kutak > Tehnička pitanja
procurila uljna pumpa na NRG-ju!
ivanm:
nisam se vozio par dana i sad dođem u garažu i pod skuterom lokva 5-6 cm... curi kroz odušak kod variomata..
prvo sam mislio antifriz, ali pogledam bolje, ono 2t ulje..
skinem deklo, oko pumpe ulja masno i vidi se da iz nje curi, al crijeva suha...
skinem pumpu i gledam... ima otraga neki semeringić a naprijed na onom potenciometru piksa...
sad il curi s jedne ili s druge strane... poludit ću.. pustio sam ju da visi sad opet da vidim odakle curi a onaj semering otraga se da valjda zamjenit ak na njemu curi... a svašta.. jel netko imao takav slučaj... vidio sam da sve uljne pumpe manje više maste i sline al da je lokva ispod, to još nisam vidio..
zL!Ko:
to ti pusta na onu rupicu di mozes stavit sraf. Sa prednje strane. Stavi mali srafic dug pol centimetra i neku sajbicu al od gumice ili nekog diht materijala. Zavidaj do kraja pa malo odvidaj dok ulje ne pocne curit na rupicu i onda zavidaj do kraja. Provjeri ono crijevo od pumpe do karba dal ima mjehurica i ako ima odi djir napravi da ima cisti dotok ulja, bez mjehurica.
prici kraj :)
ivanm:
nije, naprijed ima mali šarafić stegnut je i brtva, tu ne curi... sve je na svom mjestu i stegnuto...
jedino da ne pušta na onim limenim poklopčićima ili na semeringu..
zL!Ko:
e onda nebih znao. Al na tvom mjestu se nebi zajebavo sa pumpom ulja. Radje uzmi polovnu za 50 kn i budi na miru. Samo fali da ti pocne u voznji pustat :dontknow:
CoK:
Imao sam ja slucaj,pustala je iza na dijelu koji ulazi u zubcanik. Nisam je rastavljao,zamjenio sam je
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju