Ostalo > Svijet računala i mobitela
SBK X superbike world
Crazy Kuree:
Imal tko brži :toothy12: igra je predobra za online, pitam se do kad će biti da se može igrat tak džabe
Crazy Kuree:
Registracija se vrši na ovoj stranici http://comrade.gamespy.com/ nije obični gamespy
Luka 0101:
nisam ni znao do nocas da svaka kocnica ima svojuctiku na simuatoru... ja cjelo vrijeme kocio samo sa prednjom.
jos se cudim zakaj na full simulatoru uvjek opadnem kad stisnem kocnicu u zavoju ::)
zmijavci:
--- Citat: Luka 0101 - 09 Srpanj, 2010, 10:11:32 ---nisam ni znao do nocas da svaka kocnica ima svojuctiku na simuatoru... ja cjelo vrijeme kocio samo sa prednjom.
jos se cudim zakaj na full simulatoru uvjek opadnem kad stisnem kocnicu u zavoju ::)
--- Kraj citata ---
jbt..taman to mislio napisati....ja mislio samo se meni dogada.. :toothy9: :toothy9:...kad sam skuzio da stiscem cijelo vrijeme prvuu :toothy3: :toothy3:
speed:
--- Citat: Luka 0101 - 09 Srpanj, 2010, 10:11:32 ---nisam ni znao do nocas da svaka kocnica ima svojuctiku na simuatoru... ja cjelo vrijeme kocio samo sa prednjom.
--- Kraj citata ---
pa si citao dok loada da moras prije zavoja kociti prednjomn,a ne u zavoju s njom i tako to...a s cim ti igras...na tipovnici ili
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju